Η διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου στην Άρτα τελικά ήταν πατροκτονία(video&pics)

26 Σεπτεμβρίου 2023

Η διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου τελικά ήταν πατροκτονία – Τσακώθηκαν και τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι

Σοκάρει η ομολογία του 38χρονου από την Άρτα ότι σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του. Οι δυο τους αγνοούνταν από την Τετάρτη (20/09), ενώ σήμερα ένας βοσκός εντόπισε τον γιο σε ένα μαντρί στην ορεινή Φωκίδα.

Άρτα

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών, νεκρός βρέθηκε σε κοντινή απόσταση ο πατέρας του.

Όταν τον βρήκαν, ο 38χρονος ήταν σε μεγάλη σύγχυση, ενώ λίγο μετά ομολόγησε στις Αρχές το φρικτό έγκλημα που είχε διαπράξει. Μάλιστα, με μεγάλη δυσκολία υπέδειξε στις Αρχές το σημείο που βρισκόταν το άψυχο σώμα του πατέρα του.

IMG_3687

«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε “σήκω φύγε θα πάρουμε την Αστυνομία”. Τότε μας απάντησε “πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει”. Πήραμε την αστυνομία», είπε ο βοσκός που εντόπισε στον 38χρονο. 

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής για την υπόθεση, γιος και πατέρας τσακώθηκαν σοβαρά ενώ επέστρεφαν από τη Λαμία στην Άρτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και η μαρτυρία ενός βοσκού που ανέφερε πως είδε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο, ο οποίος είχε αίματα επάνω του. Αυτό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Οι γιατροί του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε ο 38χρονος επιβεβαίωσαν ότι έφυγε από το σημείο νοσηλείας του, όπου μεταφέρθηκε -μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε- με κολλάρο.

Το τραύμα που υπέστη στο πόδι ήταν σοβαρό και δεν του επέτρεπε να οδηγήσει, οπότε αυτός ήταν και ο λόγος που πήγε να τον παραλάβει ο πατέρας του.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο 38χρονος

Οι πληροφορίες θέλουν τον 38χρονο να περιγράφει πως σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον στο κεφάλι με πέτρα, ενώ υποστήριξε πως ο 68χρονος ήταν εκείνος που του επιτέθηκε πρώτος έπειτα από έντονο καβγά που είχαν.

Η σορός του πατέρα του εντοπίστηκε σε χωματόδρομο, ενώ φέρει δαγκωνιές από άγρια ζώα.

lamia_dolofonia

Δίπλα στον 68χρονο βρέθηκε και το κινητό του, που ήταν κλειστό όλες αυτές τις ημέρες.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται για να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του 68χρονου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]