Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο – Η τρελή πορεία της Jaguar που σκόρπισε το θάνατο

25 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο, η τρελή πορεία της Jaguar που σκόρπισε το θάνατο και χάθηκαν 3 άνθρωποι

Το όχημα, που οδηγούσε ο 66χρονος, εξετράπη της πορεία του, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ και στη συνέχεια με ένα δεύτερο.

Σοκαρισμένη είναι η Πάτρα από το ασύλληπτο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/9), στο ύψος της Πυροσβεστικής, με την εμπλοκή τριών οχημάτων και θύματα μία γυναίκα, έναν παππού και το 3χρονο εγγόνι του.

Τροχαίο στην Πάτρα: Η τρελή πορεία της Jaguar που σκόρπισε τον θάνατο -  Νεκροί παππούς, 3χρονος εγγονός και μία 53χρονη - Πρώτη Καθημερινή Εφημερίδα

Η Jaguar, που οδηγούσε ο 66χρονος, εξετράπη της πορείας της, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο μίας 53χρονης, που ήταν σταθμευμένη και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το ΙΧ, που σκόρπισε τον θάνατο, ακολούθησε μία τρελή πορεία. Ήταν λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Πυροσβεστικής, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο. Το όχημα, που οδηγούσε ο 66χρονος Δ.Σ., κάτοικος Νέας Παραλίας, και στο οποίο επέβαιναν ο συνονόματος τρίχρονος εγγονός του και η 61χρονη γυναίκα του, κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Για άγνωστους ακόμα λόγους, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο γλίστρησε σε νερά.

Έπειτα καβάλησε το διαχωριστικό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ, μιας 53χρονης, που ήταν σταθμευμένο και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 51χρονη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του τρίχρονου που ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο

Αμέσως έφτασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο και την 61χρονη συνοδηγό της Jaguar.

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, ο 3χρονος εγγονός του και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος.  Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγος του νεκρού άνδρα και γιαγιά του παιδιού.

Το επίσης τραγικό είναι ότι πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου, ακολουθούσαν με άλλο όχημα οι γονείς του μικρού αγοριού, οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους χάθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Οι εικόνες από το σημείο μετά τη σύγκρουση κόβουν την ανάσα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]