Η δήλωση Κασσελάκη ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -” Δεν θα σας προδώσω ποτέ”

25 Σεπτεμβρίου 2023

Η πρώτη δήλωση Κασσελάκη ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ” Δεν θα σας προδώσω ποτέ”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε έξω από τα γραφεία του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα τόνισε «Σήμερα το φως και η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας. Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους. Έχω να πω μερικά ευχαριστώ. Ευχαριστώ 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίζει από δω και πέρα. Θα τα αλλάξουμε μαζί όλα. Επειδή όντως η υποψηφιότητά μου ήταν κινηματική θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές».

Συνέχισε λέγοντας «θέλω να ευχαριστήσω τους βουλευτές που στήριξαν παρά τις πιέσεις. Πρέπει να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Νίκο Παππά που έχει υπάρξει μέλος της ομάδας μας την τελευταία εβδομάδα».

Τέλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Απευθυνόμενος προς την κοινωνία τόνισε «η κοινωνία με έφερε εδώ, δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ». 

«Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος πάλι είναι πρώτος» είπε κλείνοντας και ανέφερε ότι το πρώτο του ταξίδι θα είναι στην Κύπρο.

Προσερχόμενος στα γραφεία τα συνθήματα όπως «Αυτές τις εκλογές ήταν η αρχή, με αρχηγό τον Στέφανο για την ανατροπή», «Να τος να τος ο πρωθυπουργός», Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά, «Στέφανε προχώρα άλλαξε τα όλα», είχαν την τιμητική τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]