Τραγική κατάληξη για πατέρα και γιο – Βρέθηκαν νεκροί σε χαράδρα

24 Σεπτεμβρίου 2023

Τραγική κατάληξη για πατέρα και γιο, βρέθηκαν νεκροί σε χαράδρα οι Αρχές τους εντόπισαν σήμερα χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα σε χαράδρα

Τους έψαχναν επί τέσσερις μέρες με έρευνες από επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις. Αργά το απόγευμα της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο καθηγητής φυσικής αγωγής ηλικίας 65 ετών και ο 38χρονος γιος του βρέθηκαν με το όχημά τους ένα μαύρο Peugeot σε χαράδρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα «δείξει» τα αίτια του θανάτου τους

Θυμίζεται ότι οι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη (20/09), όταν ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Άρτα από τη Λαμία, όπου νοσηλευόταν ο 38χρονος καθώς είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος είχε βρεθεί στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα. Έκτοτε τα ίχνη τους είχαν χαθεί για τέσσερις ημέρες, ώσπου τελικά εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα Κυριακή (24/09) σε χαράδρα με το όχημά τους.

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο ανδρών θα ρίξει «φως» στις αιτίες που τους οδήγησαν στον θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]