Συνεχίζονται οι έρευνες για πατέρα και γιο που ταξίδευαν από Λαμία προς Άρτα

24 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζονται οι έρευνες για πατέρα και γιο που ταξίδευαν από Λαμία προς Άρτα, οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έπειτα από κάποιες ώρες τα ίχνη τους χάθηκαν

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 68χρονου πατέρα και του 38χρονου γιου του, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν ενώ ταξίδευαν με το αυτοκίνητό τους από την Λαμία, πιθανότατα μέσω της Εθνικής Οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου, στον τόπο καταγωγής τους στην Άρτα. Το τελευταίο σήμα από κεραία κινητής τηλεφωνίας καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Ναυπακτία.

Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου που ταξίδευαν από τη Λαμία στην  Άρτα - «Χτενίζουν» την Εθνική Οδό οι αρχές - e-thessalia.gr

Οι έρευνες συνεχίζονται για τέταρτη μέρα σήμερα για τον πατέρα και γιο στην Ναυπακτία και την Φωκίδα, όπου ήταν η διαδρομή που ακολούθησαν οδικώς για να φτάσουν στον προορισμό τους, σημείο στο οποίο δόθηκε και το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα. Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο, ωστόσο οι αρχές «χτενίζουν» όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν επικοινωνήσει με συγγενικό τους πρόσωπο δίνοντας συγκεκριμένη ώρα επιστροφής

Σύμφωνα με το pelop.gr, στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών συμμετέχει η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας με τον Δούκα, τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της, χτενίζοντας τις περιοχές όπου για τελευταία φορά εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τους. Παράλληλα, «σηκώνονται» και μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος της Πυροσβεστικής, που εδρεύει στην Πάτρα.

Ο 65χρονος άνδρας μετέβη στην Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από σοβαρό τροχαίο στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Από τότε τα ίχνη των δύο ανδρών έχουν χαθεί με τις έρευνες να εστιάζονται στον Μαραθιά και την Γλύφα Φωκίδας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]