Συναγερμός για νέα κακοκαιρία και από τον Θοδωρή Κολυδά

22 Σεπτεμβρίου 2023

Συναγερμός για νέα κακοκαιρία και από τον Θοδωρή Κολυδά, παρά την αρχική διαφωνία τους με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη τελικά συμφώνησαν για την επερχόμενη κακοκαιρία

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού ετοιμάζεται να εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, όπως ενημέρωσε ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς.

Η ισχύς της κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από Δευτέρα κυρίως στα δυτικά της Θεσσαλίας, ενώ Τρίτη, Τετάρτη η επιδείνωση θα μεταφερθεί σε άλλες περιοχές.

Υπενθυμίζεται δε ότι, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε μία αρκετά δυσοίωνη πρόβλεψη για την επικείμενη κακοκαιρία, την οποία ανασκεύασε σήμερα.

Ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του Θοδωρή Κολυδά, για την πρόβλεψή του που έκανε λόγο για κακοκαιρία που θα θυμίζει Daniel την επόμενη εβδομάδα. 

Η δημόσια διαφωνία του διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου, Θοδωρή Κολυδά, με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη για την δυναμική της κακοκαιρίας ήταν μάλιστα ιδιαίτερα δεικτική, αφού σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε με νόημα: «Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο». Ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε πως ναι μεν θα υπάρξουν βροχές, αλλά όχι κάτι σημαντικό και παρουσίασε τα σχετικά μετεωγράμματα Καρδίτσας, Τρικάλων, Βόλου και Λάρισας που δεν προβλέπουν σημαντικά ύψη βροχής.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης νωρίτερα είχε κάνει λόγο για ισχυρή και με διάρκεια κακοκαιρία από Δευτέρα και στη συνέχεια της νέας εβδομάδας με πολλές βροχές και στη Θεσσαλία. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]