Θρίλερ με εξαφάνιση πατέρα και γιου: Το τελευταίο στίγμα των κινητών τους

22 Σεπτεμβρίου 2023

Θρίλερ με εξαφάνιση πατέρα και γιου, το τελευταίο στίγμα των κινητών τους και η αλλαγή διαδρομής, εξαφανίστηκαν στο δρόμο από τη Λαμία για την Άρτα. Συναγερμός στις Αρχές, που «χτενίζουν» την περιοχή κοντά στο Γαλαξίδι

Παραλίες στο Γαλαξίδι - Φωκίδα | Terrabook

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση πατέρα και γιου που ταξίδευαν από τη Λαμία για την Άρτα.

Σύμφωνα με το lamia report, πρόκειται για έναν 65χρονο, που βρέθηκε στη Λαμία, προκειμένου να πάρει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τελευταίος νοσηλεύτηκε, καθώς είχε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

O 38χρονος είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο ΓΝ Καρπενησίου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» καθώς πήρε εξιτήριο.

Εκεί μετέβη ο πατέρας του για να τον παραλάβει και να επιστρέψουν στην Άρτα. Ειδοποίησαν μάλιστα και τη σύζυγο και μητέρα ότι δεν θα επέστρεφαν μέσω Καρπενησίου, αλλά θα πήγαιναν για έναν καφέ παραλιακά, στη Ναύπακτο.

 Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

Εδώ και 48 ώρες δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, ενώ το τελευταίο στίγμα των κινητών τους εντοπίζεται κοντά στο Γαλαξίδι. Πλέον οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Πυροσβεστική εικάζει ότι σημειώθηκε κάποιο τροχαίο ατύχημα και τα κινητά τους βρίσκονται σε σημείο, όπου δεν πιάνει σήμα. Μάλιστα, στις έρευνες έχει επιστρατευτεί και ελικόπτερο, ιδιαίτερα στο παραλιακό μέτωπο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]