Γυμνός άντρας περπατούσε ολόγυμνος μέσα στο αεροδρόμιο (βίντεο)

21 Σεπτεμβρίου 2023

Γυμνός άντρας περπατούσε ολόγυμνος μέσα στο αεροδρόμιο, οι ταξιδιώτες τον εντόπισαν να το διασχίζει ανέμελος και χαμογελαστός

Ένας γυμνός άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα (18/9), αφού οι ταξιδιώτες τον εντόπισαν να διασχίζει ανέμελος και χαμογελαστός το διεθνές αεροδρόμιο Ντάλας-Φορτ Γουόρθ.

Το βίντεο που τράβηξε τα βλέμματα δείχνει τον άνδρα, χωρίς αποσκευές, παπούτσια ή ρούχα να περνά αργά από ένα κατάστημα εστίασης γύρω στις 22:15 μέσα στο Terminal C του αεροδρομίου, το οποίο εκτελεί αποκλειστικά πτήσεις της American Airlines.

Ένας έκπληκτος περαστικός απαθανάτισε τη στιγμή περνώντας δίπλα από τον άνδρα, ο οποίος δεν έδινε σημασία στα περίεργα βλέμματα που στόχευαν προς την κατεύθυνση του.

«Υπάρχει ένας γυμνός άντρας στο αεροδρόμιο», ένας άλλος ταξιδιώτης που βιντεοσκοπεί μπορεί να ακουστεί να λέει. Ο γυμνός άνδρας κουνάει αμέσως το κεφάλι του προς την κάμερα και δείχνει το δάχτυλό του.

“Ναι! Ο άνθρωπος μου!” σχολιάζει ο βιντεογράφος άναυδος με το θέαμα. Σύντομα συνελήφθη από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του αεροδρομίου DFW και παραλήφθηκε για αξιολόγηση ψυχικής υγείας, δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]