Tα ζώδια που “διψούν” για εκδίκηση

20 Σεπτεμβρίου 2023

Tα ζώδια που “διψούν” για εκδίκηση, είναι αυτά που υποστηρίζουν με πάθος ότι “η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο”

Και τα πιο εκδικητικά ζώδια σίγουρα ξέρουν πώς να κρατούν κακία. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας κάνουν την ζωή απευθείας μια κόλαση. Υπάρχουν εκείνοι που θα πάρουν το αίμα τους πίσω, πληγώνοντάς σας αργά και βασανιστικά και μερικοί που απλά θα σας εκδικηθούν μέσα από την ψυχρή αδιαφορία τους.

Σίγουρα η εκδίκηση δεν είναι ευχάριστο συναίσθημα για καμία από τις δύο πλευρές. Ούτε για εκείνον που το κουβαλάει μέσα του, ούτε φυσικά και το άτομο που γίνεται στόχος τους. Είναι ένα συναίσθημα τοξικό που δηλητηριάζει και τους δύο.

Σκορπιός

Αστρολογικά, κάποια από τα ζώδια είναι πιο εκδικητικά από άλλα και φυσικά πρώτοι στην λίστα ω, τι έκπληξη! είναι οι Σκορπιοί. Το ζώδιο του Σκορπιού είναι εκείνο που πιο συχνά συνδέεται με την τάση για εκδίκηση, δεν ξεχνά τίποτα και ποτέ και φυσικά, όποιος τον πλήγωσε, θα το πληρώσει. Η εκδίκηση είναι συνώνυμο του Σκορπιού. Όχι απλά θα σας δώσει αυτό που πιστεύει ότι αξίζετε, αλλά δεν θα κάνει και βήμα πίσω.Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη. Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δεν θέλεις να τη δεις.

Ταύρος

Αν τα βάλεις με έναν Ταύρο, μπορεί να γίνει εκδικητικός. Είναι δύσκολο να τους κάνετε να σας συγχωρήσουν, αλλά όχι απίθανο. Το καλό είναι ότι δεν πρόκειται να σας χτυπήσουν πισώπλατα, αλλά θα σας αντιμετωπίσουν ευθέως.

Μπορεί να αφήνει την εντύπωση ότι έχει ενοχληθεί λιγότερο απ’ όσο ένα βόδι από το τσίμπημα αλογόμυγας, αλλά στην πραγματικότητα το έχει σημειώσει στα κατάστιχα των εργασιών προς διεκπεραίωση. Και θα «διεκπεραιώσει» την εκδίκησή του, αργά ή γρήγορα (πιθανότερο το πρώτο από το δεύτερο). Επιπλέον, καθώς ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται και εύκολα ξε-εμπιστεύεται, ο «αυτουργός» θα γραφτεί ανεξίτηλα στη λίστα των εχθρών του.

Λέων

Τις περισσότερες φορές, οι Λέοντες είναι ευγενικοί και γενναίοι, εκτός κι αν πάρετε κάτι που νιώθουν ότι είναι δικό τους ή τους κάνετε να ζηλέψουν.

Αν τον πληγώσεις, δεν σε σώζει τίποτα. Μα τίποτα, λέμε... Θα σε ξεσκίσει, πολύ απλά, και να εύχεσαι να είναι σύντομο. Και να αποτελείται περισσότερο από λόγια παρά από έργα. Η εκδίκηση του Λιονταριού είναι κάτι σαν τσουνάμι. Κάποτε υποχωρεί. Αυτό δίνει στον φταίχτη – ή στα …κομμάτια του, ό,τι έχει απομείνει, τέλος πάντων – την ελπίδα ότι ο Λέων θα τον συγχωρήσει, αφού όμως θα του έχει αποκλείσει δια παντός τη δυνατότητα να επαναλάβει το ατόπημα, όποιο και να ήταν αυτό.

Κριός

56,898 κριός Στοκ Φωτογραφίες - Δωρεάν και δωρεάν Στοκ Φωτογραφίες από το  Dreamstime

Το ταπεραμέντο τους είναι από τη φύση του εκρηκτικό. Οι Κριοί ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και η φλογερή προσωπικότητά τους δεν μπορεί να αφήσει τίποτα ασυγχώρητο. Αν κάποιος τους σχολιάσει αρνητικά ή τραβήξει πάνω του την προσοχή, θα καταστρώσουν το τέλειο σχέδιο για να τον εκδικηθούν και να τον νικήσουν. Μισούν όταν οι άλλοι τους ξεπερνούν και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανέναν να τους κλέψει τα πρωτεία.

Παρθένος

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις - ζώδια

Αρκετά επιφανειακοί και διπρόσωποι, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου δείχνουν φιλικοί και γλυκείς μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους , να σας καταστρέψουν. Η κριτική τους ικανότητα τούς βοηθά πολύ στα σχέδιά τους, ενώ η κεκαλυμμένη κακία τους δύσκολα γίνεται αντιληπτή στους άλλους. Ο παρθένος μπορεί να σε αντιμετωπίζουν με πλήρη αδιαφορία, σαν μην υπάρχεις καν, ούτε να υπήρξες ποτέ, και να σου αφαιρεθούν εν μια νυκτί όλα τα προνόμια που σου έδινε η
καλή σχέση σου μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερα μία δίδυμη αδελφή παρά ένας δίδυμος αδελφός


Με τους Διδύμους ποτέ δεν ξέρεις…
Αν πρόκειται για κάτι που πραγματικά τους πείραξε, μπορεί να καταστρώσουν το πιο σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Αλλά όταν φτάσει η ώρα να το εκτελέσουν, πιθανόν έχουν απλώς αλλάξει γνώμη ή προτεραιότητες. Πού να τρέχουν τώρα.

Η σκέψη είναι που μετράει. Ίσως και να αφήσουν το θέμα να περάσει στο ντούκου εξαρχής. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί ο ίδιος άνθρωπος (ο ίδιος, λέμε τώρα…) να αγνοήσει εκείνον που του έφαγε με ίντριγκα την προαγωγή στη δουλειά και να κηρύξει πόλεμο στον γείτονα που του γραντζούνισε ελαφρά το αυτοκίνητο στην πιλοτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]