“Καλούμε ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας” – Το μήνυμα Αχτσιόγλου για τις συκοφαντίες (βίντεο)

20 Σεπτεμβρίου 2023

“Καλούμε ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας” – Το μήνυμα Αχτσιόγλου για τις συκοφαντίες σε βάρος της

«Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου στο βίντεο που ανήρτησε φανερά ενοχλημένη, κάνοντας λόγο για «άθλιες συκοφαντίες» και «πόλεμο λάσπης».

Σε μία διαφορετική από τις συνηθισμένες παρέμβασή της, η υπόψηφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου κάνει λόγο για «συκοφάντες» και δηλώνει έτοιμη να χρησιμοποίησει όλα τα μέσα που της δίνει ο νόμος εναντίον τους. 

Καλεί, μάλιστα, τον Στέφανο Κασσελάκη – που όπως σημειώνει έχει δεχτεί και εκείνος ανοίκειες επιθέσεις – να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης και να «πάρει θέση για το αυτονόητο».

«Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα απο μιντιακά και “σολιαλμιντιακά” κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα.

Έχω διαβάσει τα πάντα, αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, υβριστικά επίθεται ακόμη και κραυγές για προδότη.

Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευε μέχρι την τελευταία ημέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]