Δολοφονία 10χρονης – Συνελήφθησαν ο πατέρας, η μητριά και ο αδερφός της ανήλικης (βίντεο)

20 Σεπτεμβρίου 2023

Δολοφονία 10χρονης, συνελήφθησαν ο πατέρας, η μητριά και ο αδερφός της ανήλικης Σάρα Σαρίφ που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας και γιαγιά του άτυχου παιδιού

Η υπόθεση της 10χρονης Σάρα Σαρίφ που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της έχει σοκάρει το Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες μέρες. Το ανήλικο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι τηςΤο σπίτι ήταν άδειο και μέσα ήταν μόνο η σορός της μικρής μιας και ο πατέρας της και η σύζυγός του ήταν άφαντοι μαζί με τα αδέρφια της.

Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε στις 10 Αυγούστου. Ωστόσο, τώρα συνελήφθησαν ο 41χρονος πατέρας της, η 29χρονη σύζυγός του και ο 28χρονος αδελφός του. Οι τρεις συλλήψεις έγιναν στο αεροδρόμιο Gatwick, της Μεγάλης Βρετανίας καθώς οι γυρνούσαν από το Ντουμπάι. 

Το «έσκασαν»

Οι τρεις συλληφθέντες ζούσαν μαζί με τη 10χρονη και έφυγαν κρυφά από το Ηνωμένο Βασίλειο μόλις μια μέρα πριν η αστυνομία ανακαλύψει το πτώμα της Σάρα. Ο θάνατος της πλέον θεωρείται δολοφονία με τη νεκροψία να αποκαλύπτει πως είχε δεχτεί πολλαπλά τραύματα. 

Πατέρας, “μητριά” και θείος σκότωσαν την 10χρονη Πακιστανή; |  Defence-point.gr

Η μητέρα της 10χρονης είπε πως δεν περίμενε να γίνουν τόσο γρήγορα οι συλλήψεις.

Η μητέρα της Σάρα Σαρίφ περιγράφει τη στιγμή που αναγνώρισε το σώμα της κόρης της

«Νιώθω σαν να μου έφυγε ένα βάρος από τους ώμους, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να αισθανθώ ηρεμία».

Η μητέρα και η γιαγιά της Σάρα Σαρίφ έχουν περιγράψει πώς μόλις και μετά βίας αναγνώρισαν τη 10χρονη μαθήτρια στο νεκροτομείο επειδή ήταν τόσο βαριά τραυματισμένη. «Το ένα της μάγουλο ήταν πρησμένο και η άλλη πλευρά μελανιασμένη. Ακόμα και τώρα, όταν κλείνω τα μάτια μου, μπορώ να δω πώς ήταν το μωρό μου», είπε η Όλγα Σαρίφ. Η Sara βρέθηκε νεκρή στις 10 Αυγούστου στο σπίτι της στο Woking, όπου ζούσε με τον πατέρα της και τον σύντροφό του.

Η αστυνομία θέλει να μιλήσει με τρία μέλη της οικογένειας σε σχέση με την έρευνα της δολοφονίας τους Ο πατέρας και η θετή μητέρα της Σάρα Σαρίφ περιγράφουν τον θάνατό της ως «ένα περιστατικό»

Σύμφωνα με το BBC, οι τρεις τους επί πέντε μέρες ήταν άφαντοι. Ο πατέρας της Σάρα, η σύζυγός του και ο αδερφός του είχαν πετάξει στο Ντουμπάι από ένα αεροδρόμιο στο Σιαλκότ του Πακιστάν. 

Όπως όλα δείχνουν οι τρεις τους, μαζί με τα αδέρφια της ανήλικης, το «έσκασαν» στο Πακιστάν μετά τη δολοφονία του παιδιού.

Τα πέντε αδέρφια της 10χρονης, ηλικίας ενός έως 13 ετών, κρατούνται σε μια κρατική μονάδα φροντίδας του Πακιστάν. Σύμφωνα με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα ο 41χρονος πατέρας, δυο μέρες πριν βρεθεί νεκρή η Σάρα προσπαθούσε να κλείσει εισιτήρια απλής μετάβασης για το Πακιστάν.

Λίγο μετά την προσγείωση στο Ισλαμαμπάντ στις 10 Αυγούστου, ο ίδιος επικοινώνησε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πάνε στο σπίτι της οικογένειας όπου βρέθηκε νεκρή η 10χρονη. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]