Συντετριμμένοι ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγος του στο μνημόσυνο του γιου τους

18 Σεπτεμβρίου 2023

Συντετριμμένοι ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγος του στο μνημόσυνο του γιου τους, που πνίγηκε στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας

Από τον τραγικό θάνατο του 11χρονου στους Φούρνους στην Ικαρία πέρασαν σαράντα ημέρες. Χθες, οι γονείς του τέλεσαν το μνημόσυνο σε κλίμα οδύνης και μεγάλου πόνου.

Απόλυτη θλίψη επικρατούσε εχθές στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, Χρήστο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στο Πεδίον του Άρεως.

Ο απαρηγόρητος ηθοποιός και πατέρας του 11χρονου, έχοντας αφήσει μούσι από τη μέρα του θανάτου του γιου του ήταν ένα ψυχολογικά ράκος που δυσκολευόταν ακόμα και να σταθεί όρθιος η δε μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού δε σταμάτησε λεπτό να κλαίει για τον ξαφνικό χαμό του μονάκριβου γιου της.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν κοντά τους προσπαθώντας να δώσουνε κουράγιο στην οικογένεια.

Εκεί βρέθηκε και ο Παύλος Ορκόπουλος, με τον Οδυσσέα Σταμούλη να πέφτει απαρηγόρητος στην αγκαλιά του ψάχνοντας για κουράγιο, όπως μετέδωσε η εκπομπή” Αλήθειες με τη Ζήνα”

stamoulis

Το 11χρονο αγόρι βρισκόταν στους Φούρνους, όπου η μητέρα του διατηρεί ξενοδοχείο. Το μεσημέρι της 10ης Αυγούστου είχε δώσει ραντεβού με τον ξάδελφό του για να πάνε για μπάνιο. Φαίνεται ότι έφτασε νωρίτερα και βούτηξε στη θάλασσα. Εκεί κάτι συνέβη, είτε χτύπησε είτε μπλέχτηκε σε δίχτυα και πνίγηκε.

Η μητέρα του τον αναζητούσε για ώρες και στις έξι το απόγευμα ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία. Μετά από έρευνες εντόπισαν το νεκρό αγόρι άνδρες μέσα στη θάλασσα, με τη μητέρα του να καταρρέει.

Από εκείνη τη στιγμή η ζωή τόσο του Οδυσσέα Σταμούλη, όσο και της πρώην συζύγου του σταμάτησε. Η πληγή μέσα τους αιμορραγεί και οι δυο τους θρηνούν για τον μονάκριβό τους, που χάθηκε τόσο ξαφνικά και άδικα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]