Μητέρα έχασε όλα τα άκρα της τρώγοντας άψητο ψάρι

18 Σεπτεμβρίου 2023

Μητέρα έχασε όλα τα άκρα της τρώγοντας άψητο ψάρι, καθώς προσβλήθηκε από ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και μεταδοτικό βακτήριο

α άκρα της φέρεται να έχασε μία γυναίκα 40 χρονών και μητέρα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς προσβλήθηκε από ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο και μεταδοτικό βακτήριο, το οποίο βρίσκεται στα μισοψημένα ψάρια.

Ο λόγος για τη Λάουρα Μπαράχας η οποία σύμφωνα με τη «Mirror» προσβλήθηκε στα τέλη του Ιούλη από ένα βακτήριο, που βρισκόταν στα ψάρια Tilapia και μεταδίδεται όταν δεν μαγειρεύονται επαρκώς. Τα αγόρασε, όπως αναφέρεται, σε μία υπαίθρια αγορά στο Σαν Χοσέ, και υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη (14/09) σε χειρουργική επέμβαση, όπου ακρωτηριάστηκε.

Άξιο αναφοράς είναι ότι πριν το χειρουργείο, η μητέρα ενός παιδιού νοσηλευόταν επί μήνες στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της μόλυνσης

Η 40χρονη, η οποία είναι μητέρα ενός εξάχρονου αγόριου, μαγείρεψε και έφαγε το ψάρι μόνη της, σύμφωνα με μια φίλη της. «Παραλίγο να χάσει τη ζωή της». «Ήταν πολύ βαρύ για όλους μας. Είναι τρομερό. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιονδήποτε από εμάς» δήλωσε η Άννα Μεσίνα στο News 19, προσθέτοντας πως «παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Ήταν στη ΜΕΘ».

Η κατάστασή της, μάλιστα, παρουσίασε επιδείνωση και τέθηκε σε τεχνητό κώμα αφού η 40χρονη προσβλήθηκε από σηψαιμία. «Τα δάχτυλά της ήταν μαύρα, τα πόδια της ήταν μαύρα, το κάτω χείλος της ήταν μαύρο. Είχε πλήρη σηψαιμία και τα νεφρά της είχαν καταρρεύσει» συμπλήρωσε η φίλη της.

Οι γιατροί εκτιμούν πως η λοίμωξη προκλήθηκε πιθανότατα από το «vibrio vulnificus», ένα βακτήριο για το οποίο έχουν προειδοποιήσει αρκετοί φορείς τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]