Τα “Βρώμικα μυαλά” των ζωδίων

17 Σεπτεμβρίου 2023

Τα “Βρώμικα μυαλά” των ζωδίων, το μυαλό τους όλο στο σεξ πάει…

Όλοι έχουμε κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις στο κεφάλι μας. Και αυτές, θα μπορούσαν να είναι ενδεικτικές  για το πόσο «βρώμικο» είναι το μυαλό ενός ατόμου.

Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που το μυαλό τους απλά λειτουργεί έτσι. Έτσι μπορούν να κάνουν ένα πιο sexy αστείο ή να χρησιμοποιήσουν λογοπαίγνια που μπορεί να κάνουν τους γύρω τους να κοκκινίσουν. Αν και πιθανότατα σκέφτεσαι ήδη συγκεκριμένα άτομα από το περιβάλλον σου, ίσως να μην ήξερες ότι μπορεί να ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια.

Σκορπιός

Πρώτος στην σχετική μας λίστα ο Σκορπιός και όχι άδικα. Το είχες μαντέψει σίγουρα κι εσύ με το που διάβασες τον τίτλο. Ο Σκορπιός λοιπόν είναι ο βασιλιάς των… βρώμικων καταστάσεων γενικά. Είπαμε, το όνομα δεν του έχει «βγει» τυχαία. Το σεξ είναι απαραίτητο για εκείνον για να είναι και να νιώθει υγιής, σωματικά και ψυχικά. Γιατί δεν το έχει ανάγκη μόνο ως πράξη… Ο Σκορπιός πρέπει να ερεθίζεται πνευματικά και στο μυαλό του δημιουργεί τις πιο παθιασμένες καταστάσεις και στιγμές. Είναι «αχόρταγος» στο κομμάτι αυτό και πρέπει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να… αντέχει!

Όταν δουν κάτι που τους αρέσει, αυτομάτως το γδύνουν με τα μάτια τους. Και μετά με συνοπτικές διαδικασίες περνούν στο «πώς θα ήταν άραγε μαζί μου στο κρεβάτι;», «πόσο συχνά κάνει σεξ;», «πόσες στάσεις να ξέρει άραγε;», «πώς να μυρίζει το κορμί του;» και πάει λέγοντας. Χωρίς καν να έχουν πει ένα απλό «γεια». 

Οι Σκορπιοί είναι πολύ κτητικοί στο κρεβάτι, τους αρέσει το σεξ και το χρησιμοποιούν για να ασκήσουν εξουσία στον εραστή τους. Έχουν την επιθυμία να εξερευνήσουν τα σκοτεινά μέρη της…σεξουαλικότητας εκεί όπου οι άλλοι φοβούνται να βαδίσουν. Αγνοούν τα ταμπού και βλέπουν το σεξ ως μια ευκαιρία για να εξερευνήσουν τα μυστικιστικά βάθη της ψυχής. Βασανίζουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Ειδικά στο κρεβάτι, απολαμβάνουν να παίρνουν πρωτοβουλίες και να συμπεριφέρονται αυταρχικά. Το πιο ενδιαφέρον στην περίπτωσή τους; Η «βρώμικη» σκέψη τους και συμπεριφορά τους, είναι λίγο-πολύ μια έκφραση της αγάπης τους. 

Το μυαλό του είναι διαφορετικό από αυτά των άλλων, αλλά όταν μιλάμε για hot θέματα, τότε πραγματικά πάει σε άλλα επίπεδα. Έχει συνέχεια διάθεση για σεξ και μπορεί να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Ξέρουν πολύ καλά να παίρνουν αυτό που θέλουν στο κρεβάτι και είναι οι τέλειοι εραστές. Τους αρέσουν πολύ οι πειραματισμοί. Είναι πολύ επιδέξιοι, ξέρουν την τέχνη του σεξ, και ξέρουν πως να σας πάνε στον έβδομο ουρανό…

Λέων

Το απόλυτο «ψώνιο» του ζωδιακού θεωρεί το σεξ κάτι σαν παράσταση στην οποία οφείλει να πρωταγωνιστήσει και δη να μην απογοητεύσει το κοινό του, εσένα στην προκειμένη. Ο Λέων είναι μόνιμα παθιασμένος με τα πάντα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει εις πέρας την εκάστοτε «αποστολή» που αναλαμβάνει. Δεν απογοητεύει. Για κανένα λόγο.

Τα Λιοντάρια είναι γεννημένα… μεγάλοι εραστές. Φυσικά το να είσαι ο καλύτερος δεν είναι κάτι απλό ή εύκολο. Πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα προσόντα και να είσαι αρκετά «βρώμικος» και τολμηρός… Τα Λιοντάρια είναι masters στο να «ανάβουν» τα αίματα γενικά τόσο στο κρεβάτι, όσο και… εκτός. Θέλουν να έχουν το πάνω χέρι, είναι γενναιόδωρα και τους αρέσει να ακούνε κομπλιμέντα. Τότε είναι λοιπόν που βγαίνει και η πιο βρώμικη πλευρά τους και όσο πιο πολλά και πιο πονηρά τους λες, τόσο πιο πολύ ερεθίζονται.

Στην κρεβατοκάμαρα, οι Λέοντες μπορεί να είναι κάπως περίεργοι. Ωστόσο, ταυτόχρονα μπορεί να είναι και εγωκεντρικοί και να απαιτούν την προσοχή σου. Έτσι, ενώ μπορούν να εκφράσουν ακόμα και τις πιο κρυφές τους σκέψεις μερικές φορές μοιάζουν με διχασμένες προσωπικότητες.

Στο κρεβάτι είναι αληθινά….λιοντάρια και πολλές φορές φοβίζουν τον εραστή τους. Υπάρχουν στιγμές που τους αρέσει το ωμό σεξ. Τους αρέσει πολύ το μασάζ στην πλάτη, το απολαμβάνουν και με αυτόν τον τρόπο τους φεύγει το άγχος και χαλαρώνουν.

Τους αρέσει να κάνουν έρωτα σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, γεμάτη πολυτέλεια. Απολαμβάνουν τα χάδια στο έπακρον, και τους αρέσει να μιλάνε στο…κρεβάτι. Εκείνο που θέλουν πιο πολύ να ακούσουν είναι να τους επιβεβαιώνετε συνεχώς, πόσο καλοί εραστές είνα

Μπορεί συνήθως η εμφάνισή τους να μην ταιριάζει με τον τρόπο που παρουσιάζουν τις βρώμικες σκέψεις τους. Οι Λέοντες, εξάλλου, είναι τα πιο βρώμικα ζώδια, γιατί ασχολούνται συνεχώς με τη σεξουαλικότητα τους. Αγαπούν τον αισθησιασμό και λαχταρούν τον σύντροφό τους τακτικότατα στο κρεβάτι τους.

Αν έχετε επιλέξει ένα λιοντάρι, στο κρεβάτι σας, να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε. Είναι σίγουρο ότι θα σας καθηλώσουν και δεν θα μπορέσετε να τους αντισταθείτε. Αλλά καλό θα ήταν να μην τους δοθείτε αμέσως. Θα ενθουσιαστούν αν δουν ότι έχετε αυτοέλεγχο.

Κριός

Σεξουαλικά ο Κριός είναι μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Τους συναρπάζει το κυνήγι περισσότερο από την ίδια την σεξουαλική πράξη,τους ενδιαφέρουν τα άγρια πάθη και ζουν την σεξουαλική πράξη στο έπακρον. Τους αρέσουν πολύ τα live sex σόου. Είναι ζηλιάρηδες και θέλουν να συντονίζουν τις ζωές των άλλων. Τους αρέσει που και που το…σαδομαζοχιστικό σεξ.

Ζουν για μασάζ στο κεφάλι. Σε οποιοδήποτε σημείο…στα χείλη….τα μάτια…τα μάγουλα…Τους αρέσει να εκδηλώνεστε δημοσίως ακόμα και σε ώρα εργασίας.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το μυαλό ενός Κριού είναι μόνιμα στο σεξ. Για εκείνον είναι πηγή ζωής και ανάσα, καθώς νιώθει κυνηγός, κατακτητής και… αρχηγός. Ο Άρης άλλωστε είναι ο κυβερνήτης αυτού του ζωδίου και δεν θα μπορούσε να μην το προικίσει με την άφθονη σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό του. Οι Κριοί έχουν «βρώμικο» μυαλό, το σεξ είναι μόνιμα στην σκέψη τους και μάλιστα είναι τόσο… υπέρ των βρώμικων καταστάσεων που δύσκολα βρίσκουν κάποιο ταίρι για να ανταποκριθεί στις extreme απαιτήσεις τους.

Γενικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι ηγέτες. Ως εκ τούτου, τους αρέσει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και στο κρεβάτι.

Οι «βρώμικες» σκέψεις και τα αστεία τους μερικές φορές μπορεί να φαίνονται αθώα και να είναι ξεκαρδιστικά. Αλλά μην ξεγελιέσαι: Τα εννοούν όλα και θα στο αποδείξουν σε κάθε ευκαιρία που θα βρουν.

Είναι φύσει ανταγωνιστικός, στο σεξ προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και για να θεωρηθεί νικητής, πρέπει οπωσδήποτε να μείνει ευχαριστημένος ο παρτενέρ του. Δοκιμάζει τα πάντα, η φαντασία του οργιάζει… Μπορεί να κρεμαστεί ακόμα κι από το ταβάνι ή να κάνει ό,τι ακροβατικό του κατέβει, αρκεί να κατοχυρώσει τον τίτλο του καλύτερου στην καρδιά σου.

Αν θέλετε να γοητεύσετε έναν Κριό, βάλτε τα δάχτυλα σας στα μαλλιά του….για αρχή. Και καθώς τον χαϊδεύετε ή τον δαγκώνετε ελαφρά στον λαιμό….έπεται η συνέχεια…

Καρκίνος

Εδώ μιλάμε για το… «σιγανό ποταμάκι» της υπόθεσης. Δεν του το έχεις αλλά πίστεψέ μας ο Καρκίνος έχει ένα από τα πιο «βρώμικα» μυαλά και στο κρεβάτι θα δεις έναν άλλο άνθρωπο.

Μπορεί να σε κοιτά με ύφος σοβαρό και μέσα στο μυαλό του να σας κάνει ήδη εικόνα πώς θα ήσασταν μαζί στο κρεβάτι και τι θα μπορούσατε να κάνετε. Ναι! Μπορεί να σε δει απλά και να σε «γδύσει» με τα μάτια του κι εσύ να νομίζεις πως έχεις απέναντί σου έναν ρομαντικό τύπο.

Τους αρέσει να κάνουν έρωτα στο σκοτάδι περισσότερο…και…αποδίδουν καλύτερα, συνήθως σκέφτονται τους πρώην εραστές τους και φαντασιώνονται ότι κάνουν έρωτα μαζί τους. 

Τους αρέσει πολύ να κάνουν έρωτα κοντά σε νερό ( τζακούζι, πισίνα, μπάνιο, σάουνα) και θέλουν να αισθάνονται άνετα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Επίσης για να απολαύσουν το σεξ θα πρέπει να έχουν σιγουρέψει τον εραστή τους. Όταν κάνουν έρωτα στο σπίτι θα πρέπει το κρεβάτι να είναι άνετο, τα μαξιλάρια πουπουλένια και απολαμβάνουν κάθε τι απαλό και χνουδωτό.

Το Kama Sutra είναι για τους Καρκίνους. Μην τους επιβάλετε να κάνουν έρωτα με το ζόρι γιατί δεν θα αποδώσουν. Αλλά όταν ξεκινήσουν, να είστε έτοιμοι για μια νύχτα που θα….διαρκέσει πολύ.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι αυτό που λέμε φωτιά και λαύρα. Ένας Δίδυμος παίρνει πολύ εύκολα φωτιά στο κρεβάτι, αρκεί να έχει την σωστή προθέρμανση πριν φτάσει εκεί. Η σπιρτάδα, η ευστροφία αλλά και τα “άλλα” κόλπα συναρπάζουν τους Διδύμους.

Θέλουν μεγάλη ποικιλία στο σεξ… να το κάνουν ή στο ασανσέρ ξαφνικά…ή σε ένα πολυσύχναστο μέρος που δεν θα τους βλέπει κανείς… ή στο υπόγειο ενός κλαμπ…..ή σε ένα πάρκο

Τους αρέσει να διαβάζουν εκκεντρικά βιβλία περί σεξ, και μετά, να εφαρμόζουν στην πράξη ό,τι διάβασαν,επειδή έχουν ψυχικές διακυμάνσεις και τους αρέσει η υπερβολή, το σεξ μπορεί να τους φτιάξει την διάθεση. Ζούνε για να γοητεύουν και να αποπλανούν. Είναι επίσης ….ηδονοβλεψίες και απολαμβάνουν να κοιτάνε τον εραστή τους κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Τους αρέσει το μασάζ και μπορούν να χειρίζονται τα …χέρια τους πολύ καλά.

Τους αρέσει το “βρώμικο” λεξιλόγιο και διεγείρονται ιδιαίτερα με το σεξ από το τηλέφωνο ή ακόμη και το internet. Το κλειδί των Διδύμων βρίσκεται κυρίως στα έξυπνα και καυτά ερωτικά λόγια.

Ρίξτε τα ταμπού και μιλήστε στο Δίδυμο όπως δεν του έχει μιλήσει ποτέ κανείς. Αυτό θα τον εξιτάρει και θα τον κάνει να σας τα δώσει όλα, γεγονός που θα οδηγήσει και τους δυο σας στον έβδομο ουρανό. Αν θέλετε λοιπόν να έχετε δικό σας ένα Δίδυμο στο κρεβάτι μιλήστε του χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Τοξότης

Οι Τοξότες απολαμβάνουν το σεξ όσο τίποτα άλλο, ξέρουν πάρα πολύ καλά πώς να δίνουν μία άλλη νότα στο σεξ και προσπαθούν πάντα να το μετατρέψουν σε μία συναρπαστική περιπέτεια των αισθήσεων και για τους δύο. Ακόμα κι αν είναι λίγο χοντρούληδες ή έχουν μέτρια εξωτερική εμφάνιση ξέρουν πως να τρελάνουν τον εραστή τους στο κρεβάτι, έχουν ένα μοναδικό τρόπο να ξεσηκώνουν ερωτικά τους άλλους.

Κυριότερο ενδιαφέρον τους αποτελεί η ικανοποίησή τους. Ενώ αγαπούν τα προκαταρτικά, τους αρέσει να προχωρούν πιο γρήγορα. Παρόλα αυτά ένα Τοξότης δεν θα πει όχι αν ασχοληθείτε με τις ερωτογενείς του ζώνες που δεν είναι άλλες από τους γλουτούς και τους μηρούς. Οι Τοξότες είναι ιδανικοί στο να σας κάνουν ένα ερεθιστικό μασάζ, ενώ παράλληλα μπορούν να κάνουν εκρηκτικά πράγματα με τη γλώσσα και τα χείλη τους.

 Για να απολαύσουν την ερωτική πράξη θα πρέπει να υπάρχει μια προεργασία. Επικοινωνία και πολύ συζήτηση, καλό φαγητό και ποτό και πολύ…πολύ γέλιο. Αν είναι κοντά στην θάλασσα ή σε έναν κάμπο τόσο το καλύτερο, παρόλα αυτά προτιμούν το έντονο, φλογερό και γεμάτο πάθος σεξ. Παιχνιδιάρικοι στο κρεβάτι και ξέρουν να εξιτάρουν τον εραστή τους. Βέβαια κάτω από το χαρούμενο ύφος τους κρύβεται ένας άγριος και παθιασμένος εραστής.

Τους αρέσει άλλοτε να βασανίζουν ελαφρά και άλλοτε να θέλουν κατευθείαν να μπουν στην πράξη, άλλοτε να είναι συναισθηματικοί και άλλοτε να είναι ωμοί. Όπως και ναχει όμως το πράγμα, το σίγουρο είναι ότι είναι οι…τέλειοι εραστές… 

Αν θέλετε να τους γοητεύσετε δοκιμάστε να κάνετε μία φαντασίωσή σας πραγματικότητα μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό να σας ακολουθήσει όσο ακραία κι αν είναι! 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι από τους πιο θερμούς εραστές, καθώς μπορούν να “ανάψουν” στο λεπτό. Μία ερωτική συζήτηση ή ένα ερωτικό βίντεο μπορεί να τους ερεθίσει. Η φαντασία τους δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη οπότε μην περιμένετε….ακροβατικά στο κρεβάτι

Δεν τους αρέσει καθόλου το προκλητικό ντύσιμο, δεν τους ερεθίζει σεξουαλικά. Τους αρέσει να κάνουν έρωτα στα διαλλείματα εν ώρα εργασίας, στα διαλλείματα ενός έργου που παρακολουθούν στην τηλεόραση, σε αναπαυτικούς καναπέδες, στο αυτοκίνητο….και αν έχουν καλή διάθεση είναι τέλειοι.

Το ευαίσθητό σημείο των Αιγόκερων είναι οι αστράγαλοι και γενικότερα τα πόδια. Είναι από τους κλασικούς εραστές και δεν καταφεύγουν σε ακρότητες.

Όταν νιώθει ασφαλής μπορεί να σας χαρίσει, αλλά και να απολαύσει κι ο ίδιος μοναδικές στιγμές. Βοηθήστε τον να εξοικειωθεί μαζί σας και σίγουρα θα μπορέσει να σας προσφέρει πολλαπλούς οργασμούς.

Δεν είναι ζώδιο για περιπέτειες της μιας νύχτας, όμως μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση έχει την εκπληκτική ικανότητα να κρατά μακριά τη ρουτίνα από το κρεβάτι και το πάθος άσβεστο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της σεξουαλικής εκκεντρικότητας αλλά και των ιδιαιτεροτήτων. Η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει τόσο σημασία γιαυτούς σε μια σχέση, αλλά ερεθίζονται σεξουαλικά από το μυαλό και το πνεύμα του συντρόφου τους. 

Είναι ανυπόμονοι στο κρεβάτι και τους αρέσει το γρήγορο και ικανοποιητικό σεξ. Είναι μανιώδεις με την υγιεινή και την αντισύλληψη.

Μπορούν να δοκιμάσουν όλες τις στάσεις μόνο και μόνο για να βρουν ποια απ’ όλες τους ταιριάζει καλύτερα. Η αγαπημένη τους βέβαια είναι η όρθια στάση, αφού έτσι αισθάνονται ότι μπορούν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι και γι’ αυτό μπορούν να δεχτούν να κάνουν κάτι που για άλλα ζώδια φαίνεται ακραίο. Το ίδιο βέβαια περιμένουν και από τον σύντροφό τους. Τα πιο ευαίσθητα τους σημείο είναι οι αστράγαλοι και οι γάμπες. Ένας Υδροχόος μπορεί να διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Βλέπουν το σεξ σαν μια….προσωρινή διακοπή από τις δουλειές τους.

Μην περιμένετε πίστη από αυτούς μιας και είναι εγκεφαλικά ζώδια κι αν ερεθιστεί….το μυαλό τους δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Μπορούν να κάνουν έρωτα με ένα άτομο που το βλέπουν σαν φίλο και όταν κάνουν….ό,τι κάνουν, να είναι και πάλι φίλοι σαν να μην συνέβη τίποτα!!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ιδανικότερο ζώδιο για τα προκαταρκτικά παιχνίδια και τα ερωτόλογα. Του αρέσει να ανάβει σιγά σιγά τον σύντροφό του, αλλά το ίδιο επιθυμεί και από εκείνον.

Οι Ζυγοί είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, αλλά εάν δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά και δεν παίρνουν αυτό που θέλουν από τον εραστή τους, τείνουν σε παράλληλες σχέσεις. Είναι περιβόητοι για τις διπλές σχέσεις που έχουν. Σε κοιτάνε στα μάτια και λένε » Μην με απατήσεις, δεν θα στο κάνω ποτέ εγώ αυτό » και το λένε με ένα γλυκό και ήρεμο τρόπο που γίνονται πιστευτοί, ενώ ήδη έχουν σχεδιάσει μια καυτή νύχτα πάθους με κάποιον άλλον.

Μπορεί να μην κάνουν τόσο συχνά σεξ, όσο τα άλλα ζώδια, αλλά όταν κάνουν δίνονται με όλη τους την ψυχή και όλες τους τις αισθήσεις. Οι Ζυγοί θέλουν να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Ο Ζυγός θεωρείται έντονα ερωτικό ζώδιο και η ομιλία κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι απαραίτητη.

Αν θέλετε λοιπόν να “ανάψετε” έναν Ζυγό πρέπει να του πείτε όμορφα λόγια και να του δημιουργήσετε μία ευχάριστη και άνετη ατμόσφαιρα. Η ερωτογενής τους περιοχή είναι η σπονδυλική στήλη και γενικότερα η πλάτη. Αν ασχοληθείτε με αυτό το σημείο του σώματός τους, σίγουρα θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα και θα φροντίσουν να σας το ανταποδώσουν. Να θυμάστε ότι ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που κάνει, ότι του κάνουν.

Ταύρος

Αν θέλετε να ικανοποιήσετε όλες σας τις αισθήσεις, τότε το σεξ με έναν Ταύρο είναι η πιο σωστή επιλογή.Ο Ταύρος, όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι ιδιαίτερα ρομαντικός και του αρέσει το καλό και ποιοτικό σεξ. Δεν του αρέσουν τα περίεργα και πονηρά κόλπα. Τους αρέσει η ιεραποστολική στάση περισσότερο κι αν κάποιοι τους βρίσκουν μονόχνωτους.

Είναι καλλιτέχνες στο ….σεξ. Το φιλί τους και το άγγιγμα τους είναι τρυφερό και απαλό και αν έχουν καλή διάθεση θα σας φιλάνε και θα σας χαϊδεύουν για ατελείωτες ώρες. Τους αρέσει να τους φιλάτε στο λαιμό και να τους ψιθυρίζετε στο αυτί και δεν θα πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας.

Θέλουν να κάνουν έρωτα απλά και μόνο για την αίσθηση της σεξουαλικής πράξης. Ο,τι χάνουν σε πρωτοτυπία, το κερδίζουν σε διάρκεια και….αντοχή. Δίνουν μεγάλη σημασία στη μυρωδιά του σώματος. Γιαυτό μην αγχώνεστε για ακριβά αρώματα. Θα προτιμήσουν την φυσική σας μυρωδιά.
Κάτι έξυπνο που θα μπορούσατε να κάνετε για να γοητεύσετε έναν Ταύρο είναι συνδυάσετε το σεξ με τις γευστικές απολαύσεις.

Η ευαίσθητη περιοχή των Ταύρων είναι ο λαιμός, γι’ αυτό κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο. Δοκιμάστε να αλείψετε το σώμα του με ένα σιρόπι σοκολάτας ή με κάτι παρόμοιο που θα διεγείρει την φαντασία του.

Παρθένος


Οι Παρθένοι έχουν δύο πλευρές στην προσωπικότητα τους. Είναι ….παρθένοι αλλά είναι και πονηρές αλεπούδες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι θεωρούν το σεξ αναγκαίο κακό, αλλά στην πραγματικότητα το βλέπουν ως υψηλή τεχνική. Αυτό που τους αρέσει είναι η ποιότητα στον έρωτα και όχι η ποσότητα με διάφορους ερωτικούς συντρόφους.

Μερικές φορές γίνονται κουραστικοί γιατί ψάχνουν πολύ το άτομο με το οποίο θα κάνουν έρωτα και πολλές φορές αν δουν κάποιο ψεγάδι, τον απορρίπτουν. Οι Παρθένοι όταν ξεπεράσουν τα ταμπού τους λειτουργούν πιο άνετα και γίνονται δεξιοτέχνες, η ερωτογενής τους ζώνη είναι τα οπίσθια και το στήθος τους, γι’ αυτό φροντίστε να τους δείξετε ιδιαίτερη προσοχή.

Ενώ εξωτερικά δείχνουν πρακτικοί και προσγειωμένοι, μέσα βαθιά στην ψυχή τους έχουν πολύ δυνατά πάθη που κυριαρχούν πάνω τους. Είναι μανιώδεις με την υγιεινή και την καθαριότητα και θέλουν χρόνο για να απολαύσουν το σεξ. 

 Θέλουν να κάνουν τον εραστή τους ευτυχισμένο. Μερικές φορές γίνονται λίγο παραπάνω προκλητικοί στο κρεβάτι. Προκαλέστε τους και δείτε τι μπορεί να συμβεί….Θέλουν πρώτα να έχουν διευθετήσει τα ζητήματα της καθημερινότητας τους και ύστερα να αφεθούν στην αγκαλιά του εραστή τους.

Ιχθύς


Τους Ιχθύς είναι εύκολο να τους χειριστείτε. Οτιδήποτε κι αν θέλετε είναι έτοιμοι να σας το προσφέρουν. Αν ψάχνετε κάποιον που θα σας κάνει όλα τα χατίρια στο….κρεβάτι τότε οι Ιχθύς είναι για σας. Οι άντρες Ιχθύς έχουν την φήμη των ερωτύλων εραστών. Πετάνε στα σύννεφα γιαυτό…έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αλλά είναι θαυμάσιοι εραστές. Βλέπουν το σεξ με ρομαντικό τρόπο, σαν μια εμπειρία έξω από το σώμα και το απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις. 

Είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν σεξουαλικά αν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος και έντονο συναίσθημα. Το σεξ φαίνεται να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, αν γίνετε στα κρυφά…Οι Ιχθείς είναι φιλήδονοι και η φαντασία τους είναι ακόρεστη και έντονη. Έχουν πολλές εναλλαγές τόσο στους συντρόφους τους, όσο και στο κρεβάτι τους.

Χρειάζονται ποικιλία και έχουν την πιο ενεργή και δημιουργική φαντασία. Η πιο ερωτογενής τους ζώνη θεωρείται η σπονδυλική τους στήλη, γι’ αυτό φροντίστε να την περιποιηθείτε με χάδια και φιλιά. 

Αν θέλετε να εφαρμόσετε το Κάμα Σούτρα τότε οι Ιχθύς θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω. Τους αρέσει να κάνουν έρωτα κοντά σε νερό ή ακόμα και να ακούνε τον ήχο της θάλασσας. Δίνουν σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια με τον εραστή τους. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ το σεξ μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]