Κατερίνα Στικούδη: “Είμαι αγχωμένη που θα συνεργαστώ με την Κριστίνα Αγκιλέρα”(Βίντεο)

16 Σεπτεμβρίου 2023

Κατερίνα Στικούδη: “Είμαι αγχωμένη που θα συνεργαστώ με την Κριστίνα Αγκιλέρα”, «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

«Πλησιάζει ο καιρός για τη συναυλία στο Europride στη Μάλτα, ανεβαίνουν οι παλμοί αλλά το άγχος είναι ευχάριστο. Δεν έχω πιο όμορφο πράγμα στη ζωή από το να συμμετέχω σε κάτι που έχει νόημα και βάση. Με αγχώνει τόσο όσο που θα ανέβω στην ίδια σκηνή με την Christina Aguilera», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη: «Είμαι αγχωμένη που θα συνεργαστώ με την Κριστίνα Αγκιλέρα» (video)

Για τα επαγγελματικά της μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, αναφερόμενη σε δύο σημαντικές συνεργασίες της από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», αναφέρθηκε αρχικά στο «Evidemment», το τραγούδι της με τη La Zarra, που εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision του 2023.

«Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι ένα τραγούδι που με το που το άκουσα για πρώτη φορά, μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα, η αλήθεια είναι», ανέφερε.

Στικούδη: «Είμαι αγχωμένη που θα συνεργαστώ με την Κριστίνα Αγκιλέρα» -  Newsbomb

Η Κατερίνα Στικούδη είπε στη συνέχεια: «Δε θα έλεγα ποτέ δημόσια ότι θέλω να πάω στη Eurovision, είναι σαν να παρακαλάς. Ο καθένας μπορεί να γραφεί ό, τι θέλει αλλά όταν κάτι μπορεί να λερώσει το προφίλ μου δε θα το αφήσω να μείνει εκεί».

«Γίνονται πολλές συζητήσεις για τηλεόραση, ετοιμάζουμε κάτι πολύ όμορφο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]