Οι ΠΥΞ ΛΑΞ υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές στις 16 και 21 Σεπτεμβρίου

15 Σεπτεμβρίου 2023

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές στις 16 και 21 Σεπτεμβρίου , εκεί ψηλά στην κορυφή της πόλης.. στο Λυκαβηττό

Με την επαναλειτουργία του θρυλικού θεάτρου του Λυκαβηττού, σηματοδοτείται και η επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ με δύο μουσικές βραδιές στις 6 και 21 Σεπτεμβρίου, εκεί ψηλά.. στα ψηλά της πόλης !

Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού: Όσα θα δούμε με την επανέναρξη... -  Athinorama.gr

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ συνδέονται άρρηκτα με το λόφο του Λυκαβηττού, με τις αναμνήσεις από τις θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό. Με αποκορύφωμα τα πέντε (5) συνεχή sold out το 2000

Το αγαπημένο συγκρότημα μας καλεί να ανεβούμε όχι μια αλλά δυο φορές στον λόφο ! Να θυμηθούμε μαζί του, τις μαγικές στιγμές που τα τραγούδια τους μας έκαναν να ερωτευθούμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι να ξαναερωτευθούμε, κάτω από τις μουσικές τους μελωδίες. Να τραγουδήσουμε μαζί για ανεκπλήρωτους έρωτες, για παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο, και για τις καινούργιες που θα μας ενώσουν.

Φορτωμένοι με τις αναμνήσεις μας εμείς οι παλιοί και για να φτιάξετε καινούργιες εσείς οι νεότεροι από τις θρυλικές συναυλίες τους στο Θέατρο Λυκαβηττού, με εκείνη τη λάμψη στα μάτια μας και με την συγκίνηση, κάθε φορά που σιγοτραγουδούμε τα υπέροχα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ θα ανέβουμε και πάλι τον λόφο του Λυκαβηττού εκεί που οι αναμνήσεις θα ζουν για πάντα ..!

Το Σάββατο 16 & Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, οι Πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και οι Πυξ Λαξ θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:00

Με σεβασμό στην περιοχή και τους κατοίκους της, η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.

Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]