Προς ταυτοποίηση το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται

14 Σεπτεμβρίου 2023

Προς ταυτοποίηση το ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται – Το τατουάζ δείχνει την τραγωδία

Βρέθηκε η σορός της 32χρονης αγνοούμενης γυναίκας από την Αυστρία όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία

Πήλιο: Νεκρή η αγνοούμενη Αυστριακή - Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Αρχικά είχε βγει η φήμη πως το ζευγάρι ζει , όμως τελικά διαπιστώθηκε ότι δεν επρόκειτο για το ζευγάρι των Αυστριακών.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από το Λιμενικό, η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στην παραλία Θεοτόκος πλησίον του οικισμού Λυρή στο Πήλιο ταυτοποιήθηκε και πιθανολογείται πως ανήκει στην 32χρονη Αυστριακή Μικαέλα, που αγνοούταν μαζί με τον σύζυγό της.

Σημειώνεται πως το πτώμα της είχε ξεβραστεί στην παραλία Θεοτόκος, στον οικισμό Λυρή του Πηλίου, την περασμένη Παρασκευή. Από εκεί μεταφέρθηκε νοσοκομείο του Βόλου για νεκροψία – νεκροτομή. Αρχικά κλήθηκε για αναγνώριση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όμως η κατάσταση της σορού δεν τον βοήθησε να καταλάβει εάν πρόκειται γι’ αυτήν.

Για τη σορό της γυναίκας έχει σταλεί δείγμα DNA στην ΕΛΑΣ η οποία με τη σειρά της το έστειλε σε συγγενείς της 32χρονης Μικαέλα στην Αυστρία, διαδικασία που θα χρειαστεί περίπου 20 ημέρες ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Αναμένονταν για το λόγο αυτό να φτάσουν στη χώρα μας τα αδέλφια της γυναίκας ώστε να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για την αδελφή τους.

Το νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών, Μικαέλα και Φίλιπ, αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένη Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου από το Πήλιο, όπου έκαναν διακοπές.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 6 το πρωί της περασμένης Τρίτης επέστρεψαν στο δωμάτιό τους. Οσο περνούσε η ώρα, η βροχή όλο και δυνάμωνε. Κάποια στιγμή το νεαρό ζευγάρι συνειδητοποίησε πως το νερό είχε αρχίσει να μπαίνει με ορμή στο κτήμα του συγκροτήματος όπου διέμενε, 80 μέτρα από την παραλία Ποτιστικά, στην ανατολική πλευρά του Πηλίου.

Μερικές ημέρες μετά, βρέθηκε στην παραλία Ποτιστικά η τσάντα της γυναίκας και η φωτογραφική μηχανή του συζύγου της.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, τον 35χρονο Φιλίπ,  αναφέρουν ότι μολονότι ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, στη σορό του άνδρα που βρέθηκε στην Μουρτιά εντοπίστηκε ένα τατουάζ που οι αρχές γνωρίζουν ότι είχε και ο 35χρονος Αυστριακός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα



[There are no radio stations in the database]