Κηδεύτηκε ο 38χρονος γυναικοκτόνος της “Γιατί αγόρι μου το έκανες αυτό;” φώναζαν οι συγγενείς

14 Σεπτεμβρίου 2023

Κηδεύτηκε ο 38χρονος γυναικοκτόνος της “Γιατί αγόρι μου το έκανες αυτό;” φώναζαν οι συγγενείς

Σήμερα τελέστηκε η κηδεία του 38χρονου δολοφόνου της 42χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, με πλήθος κόσμου να έχει βρεθεί σε ιερό ναό στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες , στην κηδεία βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του αυτόχειρα αστυνομικού, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούγονταν να λένε «γιατί αγόρι μου, γιατί»,

Ο 38χρονος σκότωσε τη μητέρα των δύο παιδιών του με καραμπίνα, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε στην πολυκατοικία που διέμεναν.

"Γιατί αγόρι μου το έκανες αυτό;"- Παγωμάρα στην κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε τη πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Σε δηλώσεις της, η μητέρα του 38χρονου γυναικοκτόνου η ίδια είπε:

«Ο γιος μας ήταν ένας άγγελος. Ένας άγγελος ήταν. Καταλάβατε; Ένας άγγελος. Τίποτα παραπάνω. Σπούδασε μέσα στο Άγιο Όρος. Ήταν το καλύτερο παιδί. Ένας άνθρωπος δεν βρίσκεται να πει έναν κακό λόγο για τον… Ήταν ένα ζευγάρι που, τέλος πάντων, έγινε αυτό που έγινε».

Κηδεία 38χρονου - Καλαμαριά

Νωρίτερα σήμερα, πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της 49χρονης άτυχης γυναίκας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα σκοτώθηκε από τον άντρα της λίγες ώρες αφού άφησε τα παιδιά της στο σχολικό που θα τα μετέφερε στο σχολείο τους.

Στην κηδεία της υπήρχε απαγόρευση να πλησιάσουν δημοσιογράφοι και κάμερες, καθώς πολλοί συμμαθητές των παιδιών παρευρέθηκαν εκεί, για να συμπαρασταθούν στα δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών, που έχασαν τόσο άδικα τη μητέρα τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]