Υποψήφια βουλεύτης έκανε σεξ με τον σύζυγό της live στο διαδίκτυο

13 Σεπτεμβρίου 2023

Υποψήφια βουλεύτης έκανε σεξ με τον σύζυγό της live στο διαδίκτυο

Μια υποψήφια των Δημοκρατικών της Βιρτζίνια για τη Βουλή των Αντιπροσώπων της πολιτείας έκανε σεξ με τον σύζυγό της, σε live μετάδοση.

Μέσω της ιστοσελίδας προχωρούσαν σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην κάμερα, με αντάλλαγμα φιλοδωρήματα από τους θεατές. Μάλιστα σε μερικά live ανέφερε πως εκείνη και ο σύζυγός της «προσπάθησαν να ανταλλάξουν» διαφορετικούς συντρόφους καθώς είναι «ηθικά μη μονογαμική»

JR Majewski on X: "This is Susanna Gibson, who is running for a seat in the  narrowly divided Virginia statehouse. As recently as last year she was  posting as “HotWifeExperience” on the

Η Σουζάνα Γκίμπσον, μια 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, έδειξε κάτι περισσότερο από δέρμα στον ιστότοπο ροής ενηλίκων Chaturbate, σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης αρχειοθετημένου υλικού που αναθεωρήθηκε από το The Post.

John David Gibson, Susanna Gibson Husband: Video Scandal | Heavy.com

Η 40χρονη νοσοκόμα φιλοξένησε περισσότερες από δώδεκα ζωντανές περιπέτειες με τον σύζυγό της στην πλατφόρμα, οι οποίες στη συνέχεια αναρτήθηκαν σε ένα δημόσια προσβάσιμο αρχείο στον ιστότοπο Recurbate τον Σεπτέμβριο του 2022. 

VA Democratic Party not commenting on candidate sex videos

Η αντισυμβατική υποψήφια είχε περισσότερους από 5.770 οπαδούς του Chaturbate, τους οποίους πίεζε επανειλημμένα για περισσότερα «κουπόνια» σε αντάλλαγμα για ορισμένες ερωτικές πράξεις που ανεβάζει σε πλατφόρμα με σκοπό όπως λέει η ίδια ” θέλω να μαζέψω χρήματα για καλό σκοπό “

Φωτογραφία της Susanna Gibson που εμφανίζεται στη σειρά της κάμερας "hotwifeexperience"

Ο αντίπαλός της στη μάχη για την έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας Ντέιβιντ Όουεν, είπε ότι η εκστρατεία του έμαθε για τα βίντεο τη Δευτέρα «όπως όλοι οι άλλοι»

«Είμαι βέβαιος ότι αυτά όλα που βγήκαν στην επιφάνεια θα φέρουν σε δύσκολη θέση τη Σουζάνα και την οικογένειά της αλλά εγώ θα παραμείνω στην καμπάνια μου», είπε ο Όουεν σε δήλωσή του στο The Post.

Democratic candidate performed sex acts with husband on webcam - Politics -  News - Daily Express US

Πηγή: NewYorkPost 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]