Σάλος στον Βόλο – Στα χέρια πιάστηκαν εθελοντές του ΚΚΕ με τον Μπέο

13 Σεπτεμβρίου 2023

Σάλος στον Βόλο, στα χέρια εθελοντές του ΚΚΕ με τον Μπέο: «Νούμερο είσαι και φαίνεσαι, μ@@@@@ χοντρέ»!

Στις πλημμυρισμένες περιοχές του Βόλου εκδηλώθηκε ένα έντονο λεκτικό επεισόδιο με εξοργισμένους πολίτες να λογομαχούν με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο.

Η συγκεκριμένη συμπλοκή συνέβη όταν ο Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκε με μια ομάδα εθελοντών από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στον καθαρισμό των πλημμυρισμένων οδών της πόλης, οι οποίες είχαν καλυφθεί από νερό και λάσπη.

Σάλος στον Βόλο: Ο Μπέος αποκάλεσε τόφαλο την προϊσταμένη Νεοτέρων Μνημείων  Θεσσαλίας και οι γυναίκες ξεσηκώθηκαν - Newsbeast

Το Κομμουνιστικό Κόμμα και η Κομμουνιστική Νεολαία είχαν καλέσει σε ενιαία κινητοποίηση και ενεργή στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές. Καθώς τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βοηθούσαν τους κατοίκους στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου, ο δήμαρχος του Βόλου εμφανίστηκε με μηχανήματα έργου.

Ο διάλογος Αχιλλέα Μπέο και πολιτών:

Βόλος: Ο Μπέος... έπεσε πάνω σε εθελοντές της ΚΝΕ και εξαγριωμένους  κατοίκους - «Μαλ... χοντρέ» (βίντεο)

Τη στιγμή που η κατάσταση οξύνθηκε, ένας νεαρός πολίτης απηύθυνε λόγο προς τον Αχιλλέα Μπέο, ρωτώντας τον: «Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος πού είναι;».

Ο δήμαρχος απάντησε «πάντα θα βρεθεί ένας μ@@@@@ς», με τον νεαρό να συνεχίζει: «Ο οποίος είσαι εσύ».

Ο δήμαρχος αντέδρασε, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Οι αντιπαραθέσεις συνεχίστηκαν για κάποιο διάστημα, με τον δήμαρχο να καλεί τους παρευρισκόμενους να συνεισφέρουν με την δράση τους αντί να μιλούν.

Τότε ένας πολίτης, εμφανώς εκνευρισμένος, απευθυνόμενος στον Αχιλλέα Μπέο, του είπε σε έντονο ύφος: 

«Τι λες ρε στα παιδιά; Που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού… Τι λες, ρε; Που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε».

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη «νούμερο» και εκείνος του απάντησε:

«Νούμερο είσαι και φαίνεσαι, μ@@@@@ χοντρέ»!

Βόλος: Ένταση με Μπέο και εθελοντές ΚΚΕ (VIDEO) | Typosthes

Σε αυτό το σημείο ευτυχώς, παρενέβησαν κάποιοι άνθρωποι που διατηρούσαν πιο ψύχραιμη στάση, προκειμένου να αποτραπεί μια επιδείνωση της κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]