Καρτέρι θανάτου – Ο αστυνομικός έλεγε στον πατέρα του “θα τη σκοτώσω”

13 Σεπτεμβρίου 2023

Καρτέρι θανάτου – Ο αστυνομικός έλεγε στον πατέρα του “θα τη σκοτώσω”

«Καρτέρι» θανάτου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία πως είχε στήσει ο 38χρονος αστυνομικός στην πρώην σύζυγό του, περίμενε κάτω από το σπίτι για να φύγουν τα δύο παιδιά με το σχολικό λεωφορείο για το σχολείο, ανέβηκε στο διαμέρισμα χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και μόλις η 42χρονη άνοιξε την πυροβόλησε με την καραμπίνα,, πριν στρέψει την κάνη του όπλου επάνω του και βάλει τέλος στη ζωή του. Η άτυχη γυναίκα ήταν αυτή που κατέβηκε με τα δυο παιδιά σήμερα το πρωί από το σπίτι και τα έβαλε στο σχολικό.

Θεσσαλονίκη γυναικοκτονία

Φίλος της οικογένειας, ανεφέρε ότι «ο πατέρας του είχε την καραμπίνα. Δεν είχε όπλο, δεν είχε περίστροφο, του το αφαίρεσαν. Δεν τον πήραν χαμπάρι το πρωί όταν έφυγε από το πατρικό του. Έφυγε τα χαράματα. Την καραμπίνα την πήρε από χθες για να την καθαρίσει λέει. Έλεγε στον πατέρα του “εγώ θα την σκοτώσω”», είχε φτάσει σε μια απόγνωση το παιδί, την αγαπούσε και ήταν τρελά ερωτευμένος. Δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα. Εμείς του λέγαμε να κάνει τη ζωή του», σημείωσε καταλήγοντας ο ίδιος.

 «Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του, τον έδιωξε από το σπίτι. Του είπε ότι δεν τον θέλει», λέει από πλευράς του ο άνδρας και προσθέτει ότι «πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους».

«Όταν χώρισαν η γυναίκα του είπε να έρθει να πάρει τα ρούχα του και τα έβγαλε έξω από την πόρτα σε νάιλον σακούλες και σε τσάντες. Ήρθαν με τον πατέρα του και τα πήραν. Η μητέρα του ήρθε νωρίτερα σήμερα στο σπίτι και λιποθύμησε», ανέφερε ο οικογενειακό φίλος.

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Ο αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του  στον διάδρομο της πολυκατοικίας

Όπως υποστηρίζει, «το βλέπαμε το παιδί και του λέγαμε, τι θα κάνεις στη ζωή σου, μην παρεκτρέπεσαι. Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά και της έλεγε να ξανά φτιάξουν τη ζωή τους και να ξανά παντρευτούν για τα παιδιά. Εκείνη επέμενε και του έλεγε “δε σε θέλω”».

Από την αστυνομία έγινε επίσης γνωστό πως ο 38χρονος είχε μετακινηθεί σε υπηρεσία γραφείου της ΕΛ.ΑΣ. συνέπεια προβλήματος τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο

Ο 38χρονος μπορούσε μόνο να προσφέρει υπηρεσία σε κάποια διοικητική υπηρεσία και όχι να είναι μάχιμος αστυνομικός. Το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, στη Νέα Ραιδεστό, άνευ όπλου.

Τα δύο αγόρια του ζευγαριού παρακολουθούν ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έρευνα θα ακολουθήσει και στο σπίτι του 38χρονου αστυνομικού. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]