Κρήτη: Τρικούβερτο γαμήλιο γλέντι 41χρονου με 82χρονη

12 Σεπτεμβρίου 2023

Τρικούβερτο γαμήλιο γλέντι έγινε στην Κρήτη για ένα 41χρονου με 82χρονη, το ζευγάρι είχε 100 κουμπάρους και 2.500 καλεσμένους

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αυτό μας το απέδειξε ο 41χρονος Κωστής με την 82χρονη Παρασκιώ, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή  στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνος στην Κρήτη, με 100 κουμπάρους και σχεδόν τις ευχές όλης της Κρήτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο Κωστής με την Παρασκιώ γνωρίστηκαν στο πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο Κώστης πήγε να εγκατασταθεί στο χωριό της Παρασκιώς. Είναι και οι δυο τους κτηνοτρόφοι στο επάγγελμα. Η νύφη τον πρώτο καιρό ήταν αρκετά επιφυλακτική και ειδικά όταν ο γαμπρός της έκανε την πρόταση γάμου, την οποία τελικά δέχθηκε και αποφάσισε να πει κάποια στιγμή το μεγάλο ” ναι ” στον καλό της.

Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής ανεβαίνουν τα σκαλιά της  εκκλησίας - ΤΑ ΝΕΑ

Η αίθουσα όπου έγινε η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού ήταν γεμάτη, ενώ πλήθος κόσμου τίμησε τους νεόνυμφους, τόσο στην εκκλησία όσο και στο γλεντι που επακολούθησε, με σκοπό να μοιραστεί τη χαρά του ζευγαριού. 

Ο 41χρονος Κωστής και η 82χρονη Παρασκιώ, οι οποίοι έλαμπαν από ευτυχία και είχαν… 100 κουμπάρους, έκαναν την είσοδό τους στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι «Αντικριστά» της Γλυκερίας και του Κώστα Μακεδόνα, ενώ στο γλέντι που ακολούθησε και κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες, την τιμητική τους είχαν κυρίως κρητικά τραγούδια.

Η νύφη ήταν ντυμένη με ένα όμορφο και απλό νυφικό, ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και το παραδοσιακό λευκό σαρίκι.

Μετά την τελετή ο Κωστής είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Στρατή Λημνιό, «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε στη χαρά μας» ενώ η νύφη, για την οποία να σημειωθεί είναι ο πρώτος γάμος, είπε συγκινημένη «ευχαριστούμε, να είστε όλοι καλά».

Παρά τη διαφορά της ηλικίας γαμπρού και νύφης, πολλοί ήταν οι συγχωριανοί τους που έστειλαν ευχές από καρδιάς  «να ζήσει το ζευγάρι», σημειώνοντας πως «ποτέ δεν είναι αργά» και «να το ζήσουν».

Η νύφη ετών 82 και ο γαμπρός 41 - Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά στην Κρήτη!

Και εμείς με τη σειρά μας τους ευχόμαστε “Να ζήσουν” και τους αφιερώνουμε το τραγούδι που από ότι καταλάβαμε σημαίνει πολλά για αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]