Ζώδια: Εβδομαδιαία πρόβλεψη 11/09 έως 17/09/2023

11 Σεπτεμβρίου 2023

Κριός 

Είναι μια ευχάριστη και θετική βδομάδα αγαπημένε μου Κριέ, που μπορείς να ακούσεις χαρούμενες ειδήσεις για τα επαγγελματικά σου ζητήματα, να αποδεχτείς με ευχαρίστηση κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, να καλυτερέψουν τα οικονομικά σου από διάφορες παράλληλες πηγές.

Δυνατές συναισθηματικές συγκινήσεις με αποτέλεσμα η σχέση σου να φλογίζεται με έντονο πάθος και ερωτισμό και ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει, να προσπαθεί να αποδείξει τα βαθιά του αισθήματα, είτε γιατί υπάρχει δική σου απαίτηση, είτε γιατί ξεχειλίζει από τρυφερότητα και ρομαντισμό, εξωτερικεύοντας τα θέλω, τις επιθυμίες και τα κοινά σας όνειρα.

Ταύρος

Μην ασκείς ιδιαίτερη πίεση αυτήν την εβδομάδα στα προσφιλή άτομα της οικογένειας ή στους συναδέλφους σου καλέ μου Ταύρε, γιατί μπορεί να προκύψουν εκρήξεις και εντάσεις που δεν περιμένεις. Το καινούριο Φεγγάρι είναι βοηθητικό για να κάνεις το ταξίδι που ονειρεύεσαι, για να γνωρίσεις νέους, χρήσιμους και υποστηρικτικούς ανθρώπους, για να χαρείς με τις απρόσμενες, θετικές αλλαγές που έρχονται.

Αναγεννάτε η συναισθηματική σου ζωή, ομορφαίνει η σχέση σου με το πρόσωπο που αγαπάς, ενώ ακόμα και αν υπήρχαν διαφωνίες και συγκρούσεις, τώρα είναι η περίοδος της συγχώρεσης, της νηνεμίας και της απόλαυσης των ιδιαίτερων στιγμών με το ταίρι σου. Δώσε περισσότερη έμφαση στα προσωπικά σου, προστατεύοντας άτομα του στενού σου περιβάλλοντος που έχουν την ανάγκη σου.

Δίδυμος

Με τους στενούς φίλους και συνεργάτες σου που εκτιμάς και στηρίζουν τις ιδέες και τα πιστεύω σου να βρίσκονται στο πλάι σου, κυλάει αυτή η εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε, ενώ θα πρέπει να δεις λίγο πιο συνετά τις αποφάσεις και τις επιλογές σου, προκειμένου να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που κουράζουν τους ανθρώπους γύρω σου. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, μην αφήνεις το παρασκήνιο να δημιουργεί ταραχές.

Ασχολήσου με τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού και κάνε το μικρό σου θαύμα, είτε μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς, είτε με άτομα της οικογένειας, που τώρα μπορείς να χτίσεις από την αρχή τις σχέσεις σου σε γερές και ατσάλινες βάσεις. Αν δεν έχεις επισημοποιήσει το δεσμό σου, φαίνεται πως το ταίρι σου έχει πολλούς ευχάριστους λόγους για να ανακοινώσει ευτυχισμένες και λαμπερές εξελίξεις για το άμεσο μέλλον.

Καρκίνος

Επαναστατικότητα, θάρρος και τόλμη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά καλέ μου Καρκίνε, που σου φέρνει η καινούργια εβδομάδα , και καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που δίνει το πάνσοφο Σύμπαν, έτσι ώστε να διεκδικήσεις με ήρεμο και γαλήνιο τρόπο την ηθική και υλική ανταμοιβή που περιμένεις, τόσο από τη δουλειά σου, όσο και από τις διαπροσωπικές και κοινωνικές σου δραστηριότητες.

Πάρε τώρα βαθιές συναισθηματικές ανάσες στην αγκαλιά του άλλου σου μισού και μην σκέφτεσαι τις οικονομικές σου ελλείψεις, γιατί αναμένεται η καθολική ισορροπία και ικανοποίηση το επόμενο διάστημα. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στον δεσμό σου, απολαμβάνοντας ιδανικές στιγμές, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να αλλάξεις τα δεδομένα. Αν είσαι μόνος/η, αυτό το Φεγγάρι, επιφυλάσσει ευχάριστες γνωριμίες και ειδυλλιακά φλερτ.

Λέων 

Η λάμψη και η φωτεινότητα σου ενισχύονται αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα, έτσι ώστε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνεργατών σου και των φίλων, προκειμένου να επιλύσεις τα ζητήματα που σε ταλανίζουν, όπως για παράδειγμα τα οικονομικά. Μια σημαντική και απρόσμενη αλλαγή φέρνει η εβδομάδα αυτή και μαζί της βρίσκονται οι απαντήσεις που ζητάς για ένα σοβαρό, εργασιακό σου θέμα.

Χαίρεσαι και αισθάνεσαι την ευτυχία να διαπερνά τις φλέβες του κορμιού σου τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και αυτό το εξαιρετικό κλίμα θα πρέπει να το κρατήσεις ανέπαφο από διαφωνίες, ίντριγκες και σκηνές ζήλιας με ταίρι σου. Μην επιτρέψεις να γίνει ο συναισθηματικός σου παράδεισος, μια ανυπόφορη κόλαση, κατηγορώντας τον δεσμό σου, ίσως χαλάσει οτιδήποτε όμορφο έχεις χτίσει στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος 

Δεν αποκλείεται καλέ μου Παρθένε να οδηγηθείς τις επόμενες ημέρες σε ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές που αφορούν τόσο τον τρόπο που δρας και πράττεις στον επαγγελματικό τομέα, όσο και σε κάποια ριζική αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Το νέο Φεγγάρι σε οδηγεί σε μονοπάτια ανατροπών και καλό είναι να προσαρμοστείς με τα δεδομένα, ακολουθώντας πιστά το ένστικτό σου.

Ανασυντάσσεις τις συναισθηματικές δυνάμεις και τα φλογερά σου ταλέντα, κατακτάς με επιτυχία μια νέα γνωριμία αν είσαι μόνος/η, ενώ αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, τώρα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να αναθερμάνεις την κατάσταση στο δεσμό σου, αποβάλλοντας το μουντό και ανιαρό κλίμα. Βρες έναν ρομαντικό και ήσυχο χώρο για να αποτραβηχτείς με το ταίρι σου, μείνε μακριά από το θόρυβο και την πολυκοσμία.

Ζυγός

Παρακολούθησε τα γεγονότα που συμβαίνουν τόσο στην επαγγελματική σου καριέρα, όσο και στις κοινωνικές σου δραστηριότητες από απόσταση αυτήν την εβδομάδα φίλε Ζυγέ, περιμένοντας τη Νέα Σελήνη να ανοίξει του ορίζοντες και τις πόρτες των επιλογών και των σημαντικών σου αποφάσεων. Τώρα μπορείς ελεύθερα να προγραμματίσεις τις επιδιώξεις σου.

Πηγή χαράς και αισιοδοξίας είναι η αγάπη του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, όπως σημαντικές συναισθηματικές, νέες γνωριμίες κατακλύζουν το ενδιαφέρον σου και μαγνητίζουν τον αισθησιασμό σου, αν είσαι ελεύθερος/η. Το βέβαιο είναι, πως μπαίνει η ζωή σου σε μια εξαιρετική πορεία, είτε αυτό αφορά μια επισημοποίηση, μια μετακόμιση, είτε έχει να κάνει με ένα εκπληκτικό ειδύλλιο που χαροποιεί την μοναχική σου καρδιά.

Σκορπιός 

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες αγαπητέ Σκορπιέ, να δημιουργηθούν εντάσεις και εκρήξεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις με τους συναδέλφους, αλλά και στην κοινωνική σου ζωή με φίλους και γνωστούς. Δεδομένου ότι καινούρια πρόσωπα εισέρχονται στην ζωή σου, σκέψου πως δεν πρέπει να ξεχάσεις τους δοκιμασμένους και έμπιστους ανθρώπους που έχουν στηρίξει τις αποφάσεις και τις επιλογές σου.

Αν είσαι μόνος/η, οι πλανητικές όψεις προδίδουν πως μπαίνεις σε ένα καινούριο συναισθηματικό κύκλο, με εξαιρετικές γνωριμίες και υπέροχα φλερτ, που έχουν την ικανότητα να δελεάσουν και να μαγέψουν τα δύσκολα γούστα σου. Αν υπάρχει ήδη στην ζωή σου ο έρωτας, τότε γοήτεψε το ταίρι σου, κάνε φιλόδοξα όνειρα και σχέδια στην αγκαλιά του δεσμού σου, και απέφυγε επειγόντως εντάσεις και διαφωνίες.

Τοξότης 

Ίσως και αυτή τη βδομάδα χρειάζεται να προσέξεις καλέ μου Τοξότη τόσο τις μετακινήσεις σου, όσο και τις σημαντικές σου αποφάσεις που έχουν να κάνουν με συζητήσεις και επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να οδηγηθείς σε ένα αρκετά τολμηρό και πρωτότυπο επαγγελματικό σχέδιο, προκειμένου να καλυτερέψεις τα οικονομικά σου, αλλά και για να ανταμειφθείς ηθικά για τις προσπάθειες σου.

Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει φωτιά για τρυφερούς και ρομαντικούς λόγους, αλλά και για να τονώσεις τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Ωστόσο υπάρχει έντονη διάθεση για να πραγματοποιήσεις στην αγκαλιά του άλλου σου μισού τις πιο όμορφες, ξεκούραστες και παιχνιδιάρικες στιγμές, για αυτό μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα να σπέρνουν διχόνοια και λανθασμένες εντυπώσεις στον δεσμό σου.

Αιγόκερως

Υπάρχουν πρόσωπα γύρω σου αγαπημένε Αιγόκερε, που μπορείς να στηρίξεις τις ελπίδες σου τις επόμενες ημέρες, να συμβουλέψεις αλλά και να ακούσεις λόγια συμπαράστασης από συνεργάτες και καλούς φίλους. Είναι πιθανό, το καινούριο Φεγγάρι της Παρασκευής, να δώσει ώθηση σε ένα πρωτόγνωρο και πρωτοπόρο σχέδιο σου, έτσι ώστε να αρχίσουν να πραγματοποιούνται σταδιακά οι στόχοι σου.

Η ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σου ζωή είναι ευχάριστη, χαρούμενη, γεμάτη από εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές που ομορφαίνουν την ψυχή και ξεκουράζουν το πνεύμα σου. Ο άνθρωπος που αγαπάς, κινείται σε ρυθμούς μονιμοποίησης, οπότε καλό είναι να μην δείχνεις τσιγκουνιά στα αισθήματά σου, αλλά να δεχτείς τις ευνοϊκές και γούρικες πλανητικές συγκυρίες, ως « ερωτικό μάνα εξ’ Ουρανού».

Υδροχόος

Σκέψου φίλε Υδροχόε πως μπορεί τα άτομα που σε περιβάλλουν, τόσο στη δουλειά, όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις, να έχουν ανάγκη την στοργή σου και το ενδιαφέρον σου, για αυτό καλό είναι αυτήν την βδομάδα να κάνεις τις δέουσες αλλαγές στην καθημερινότητα σου, ώστε να βρεθεί χρόνος που έχει ανάγκη ο εαυτός σου, προκειμένου να λάμψει και να γοητεύσει, τραβώντας την προσοχή των άλλων.

Πολλές, ευτυχισμένες, ιδανικές στιγμές σε περιμένουν στη συναισθηματική σου ζωή, είτε γιατί έχεις ιδιαίτερο κέφι και ζωντάνια για να προσελκύσεις μια, καινούρια γνωριμία που έρχεται για να μείνει, είτε γιατί ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει θαυμάζει τα προσόντα και τις δεξιότητές σου και παίρνει θετικές αποφάσεις για το αύριο. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, ο έρωτας σου διδάσκει, πως είναι καιρός για αισθησιακές απολαύσεις.

Ιχθύς

Αρκετή «χαρά και εργασία» σε περιμένει από το ξεκίνημα της βδομάδας αγαπητέ Ιχθύ, μέχρι να αποφασίσεις μια ριζοσπαστική αλλαγή στη ζωή σου, που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στην καθημερινότητα σου. Η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική, στο κομμάτι που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσεις οριστικά ποια άτομα θέλεις να παραμείνουν πλάι σου.

Πηγή ενέργειας και ζωτικότητας είναι τα ερωτικά σου, και κάθε μέρα μπορεί να γίνει γιορτή στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς, πολύ δε περισσότερο τώρα που πραγματοποιούνται οι ευχές και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, για μια επίσημη πρόταση, για συμβίωση, για αύξηση των μελών της ήδη υπάρχουσας οικογένειας. Αν είσαι μόνος/η, τώρα ανοίγουν οι ορίζοντες της καρδιάς σου για καινούριες γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]