“Βροχή” από πρεμιέρες σήμερα στη μικρή οθόνη

11 Σεπτεμβρίου 2023

“Βροχή” από πρεμιέρες σήμερα στη μικρή οθόνη, ξεκινά η σεζόν για την ψυχαγωγία,

Η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 33η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1! Καθημερινά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου με το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχονται στις 05.45 με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Καλημέρα Ελλάδα: Μεγαλώνει σε διάρκεια η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς λέει την πρώτη καλημέρα, στον ALPHA, στο «Happy Day»σήμερα στις 07.45 με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση. Στο πλευρό της θα βρίσκεται η ίδια παρέα γιατί ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει! Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς.

Happy Day: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα μετά την Ελένη Τσολάκη! | Zappit

Στο STAR, στις 08.45, πρεμιέρα κάνει το «Breakfast@STAR» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

BREAKFAST@STAR 2022-23 | Star TV

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα επίσης σήμερα στις 09.50 και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Ο,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι… δεν τολμούν να θίξουν, θα είναι στην καθημερινή θεματολογία του «Πρωινού». 

Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα επιστρέφει με ανανεωμένη ομάδα | Zappit

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στις 10.00, για τρίτη χρονιά στον ALPHA, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της «Super Κατερίνα» έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Κατερίνα Καινούργιου - όλα τα νέα για την παρουσιάστρια - Newsbomb

Στις 11.45 η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κοινωνική εκπομπή, για 9η χρονιά, συνεχίζει να αναζητά το φως στο σκοτάδι της επικαιρότητας, με ευσυνειδησία, ευαισθησία, σεβασμό.

Αλήθειες με τη Ζήνα - Πρεμιέρα Δευτέρα 11.9.23, 11:45. - Radio TV Link

Το ενδιαφέρον στρέφεται στον ΣΚΑΪ. Στις 11.50 η Φαίη Σκορδά με το «Fay’s time» έρχεται! Η παρουσιάστρια θα κρατά συντροφιά καθημερινά με υπέροχη διάθεση και πολλές εκπλήξεις! 

Fay's Time - YouTube

Tο «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου δίνει ραντεβού με το κοινό καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 14.50. Η εκπομπή επικαιρότητας, που αναδεικνύει ό,τι συμβαίνει γύρω μας τη στιγμή που συμβαίνει, επιστρέφει για 4η συνεχόμενη σεζόν, με την υπογραφή της Τατιάνας Στεφανίδου.

T-live: Η Τατιάνα Στεφανίδου δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό σε νέα  ώρα - Seleo.gr

Στις 15.00, η καρδιά του ΣΚΑΪ θα χτυπά σε ρυθμούς «My style rocks». Το ριάλιτι μόδας είναι στον ΣΚΑΪ για 6η σεζόν, με νέο στιλ και μοναδικές παρουσίες. Η Κατερίνα Καραβάτου, στο τιμόνι της παρουσίασης, υποδέχεται δέκα δυναμικές γυναίκες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα, αλλά και 3 κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου στον ρόλο της κριτικής επιτροπής.

ΣΚΑΪ: Φουλ στις πρεμιέρες - Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα - Newsbomb

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «Ο Μονομάχος» υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες κάθε απόγευμα στις 18.45. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις, ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ! 

SKAI.gr - YouTube

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η ΕΡΤ εντάσσει στο πρόγραμμά της το δημοφιλές, σε πολλές χώρες, τηλεπαιχνίδι «Switch», με παρουσιάστρια την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 19.15. Κάθε Παρασκευή, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

SWITCH» με την Ευγενία Σαμαρά: Το πιο γρήγορο, κεφάτο και ανατρεπτικό  παιχνίδι κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπυεμβρίου - Zinapost.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]