Απήγαγε 18χρονη την έδεσε και την ανάγκασε να φάει περιττώματα γάτας

11 Σεπτεμβρίου 2023

Ζευγάρι απήγαγε 18χρονη, την έδεσε με καλώδια και την ανάγκασε να φάει περιττώματα γάτας

Ένα ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία ότι απήγαγαν 18χρονη και τη βασάνισαν δίνοντας της να φάει περιττώματα ζώου. Το ζευγάρι που κατηγορείται για τη φρικιαστική συμπεριφορά είναι η 18χρονη Mataja Pagett από το Σίδνεϊ και ο 21χρονος Jayden Williamson από το Γουόλονγκονγκ.

Τριποδέ, η λατρεία - Tsitsos The Cat

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φαίνεται πως γνώριζε το ένα από τα δύο άτομα ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, ο εφιάλτης για τη νεαρή ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου.

Η 18χρονη υποστηρίζει ότι αρχικά την προσέγγισαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Dapto και μετά της επιτέθηκαν πηγαίνοντας τη, σε ένα κοντινό σπίτι όπου την έδεσαν με καλώδια. 

Επίσης, η νεαρή υποστήριξε ότι όσο την είχαν δεμένη την τάισαν με περιττώματα γάτας και θεωρεί πως πρόκειται για προμελετημένες πράξεις. 

Ο εισαγγελέας απέρριψε την καταβολή εγγύησης για την αποφυλάκιση του ζευγαριού καθώς θεωρεί πως το θύμα βρίσκεται σε κίνδυνο. «Το θύμα έχει υποβληθεί σε υποτιμητική και αποκρουστική συμπεριφορά. Είναι ανείπωτα πράγματα και δεν έπρεπε ποτέ να συμβούν» είπε.

Ο δικηγόρος της 18χρονης κατηγορούμενης θεωρεί πως πρέπει να ληφθεί υπόψη το νεαρό της ηλικίας της καθώς έγινε 18 μόλις πριν από μερικές εβδομάδες.

Για την ώρα οι δύο φερόμενοι ως δράστες θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι και το δικαστήριο που έχει προγραμματιστεί την 1η Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]