Εργαζόμενος σε παιδικό σταθμό, ο χειρότερος παιδεραστής της Αυστραλίας

10 Σεπτεμβρίου 2023

Εργαζόμενος σε παιδικό σταθμό, ο χειρότερος παιδεραστής της Αυστραλίας

Ο άνδρας τέρας, έχει κατηγορηθεί για 136 περιπτώσεις βιασμού και 110 περιπτώσεις σεξουαλικής επαφής με παιδί κάτω των 10 ετών στο πλαίσιο έρευνας της Αυστραλιανής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας καθώς και της αστυνομίας του Κουίνσλαντ και της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Ηράκλειο: Σε αργία ο γιατρός που κατηγορείται για τον βιασμό του ανήλικου  αγοριού

Ένας εργαζόμενος σε παιδικό σταθμό χαρακτηρίζεται ως «Ο χειρότερος παιδόφιλος της Αυστραλίας» αφού κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά 91 κοριτσάκια σε παιδικούς σταθμούς και ότι βίασε ένα από αυτά συνολικά 28 φορές. 

Ο 45χρονος παιδόφιλος κατηγορείται συνολικά για πάνω από 1.600 αδικήματα σε διάρκεια 15 χρόνων σε 10 παιδικούς σταθμούς στο Μπρίσμπεϊν, στη Νέα Νότια Ουαλία και ένα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τη dailymail, ο άνδρας βίασε ένα κοριτσάκι 28 φορές και το κακοποίησε άλλες 54 φορές. Ένα άλλο νεαρό κορίτσι φέρεται να βιάστηκε 27 φορές, ενώ ένα τρίτο βιάστηκε 8 φορές μέσα σε τρία χρόνια.

Πέρα από τις σεξουαλικές επιθέσεις ο 45χρονος έρχεται αντιμέτωπος με 27 κατηγορίες για διανομή παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη. Μεταξύ των καταγγελιών περιλαμβάνονται 136 περιπτώσεις βιασμού και 110 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίσης με παιδί κάτω των 10 ετών. 

Ο άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση από τον Αύγουστο του 2022, ενώ η δικηγόρος του κατάφερε να αναβάλει τη δίκη του μέχρι και τον Νοέμβριο. Η ταυτότητα του προς το παρόν παραμένει κρυφή λόγω της νομοθεσίας του Κουίνσλαντ και η δίκη του αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]