Είναι και κάποιοι άντρες που δεν είναι κατάλληλοι για σχέση

10 Σεπτεμβρίου 2023

Είναι και κάποιοι άντρες που δεν είναι κατάλληλοι για σχέση, αυτούς πρέπει να τους προσέχεις

Είναι κάποιοι άντρες που αν τους συναντήσεις καλύτερα να τους αποφύγεις, αν δεις κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά σε αυτούς θα σου πρότεινα να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια προς την αντίθετη κατεύθυνση, αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με τον κύριο τέλειο. Με πρίγκιπα πάνω σε άσπρο άλογο. Σε σκλαβώνει με ακριβά δείπνα, όμορφα τριαντάφυλλα, στοχαστικές χειρονομίες. Το σεξ μαζί του είναι απίστευτο. Θέλεις να τον συστήσεις στη μαμά σου. Αλλά πριν τσιμπήσεις το δόλωμα, σταμάτα! Μπορεί να είναι ένας από τους 7 τύπους ανδρών, που είναι ακατάλληλοι για σχέση! Διάβασε τη συνέχεια με προσοχή, για να μην την πατήσεις…

Ο ανασφαλής

Συμβουλές για να μην Είστε Ανασφαλείς | Υγεία & Ομορφιά

Είναι αυτός το τύπος που δεν είναι ικανός για οτιδήποτε. Η ζωή του είναι γεμάτη προβλήματα.

Όλη μέρα θα σε ζαλίσει με αυτά και θα πρέπει καθημερινά να τον καθησυχάζεις και να τον εμψυχώνεις. Δηλαδή προσπαθεί σε βάρος της δική σου ψυχικής ηρεμίας να ανεβάσει την αυτοεκτίμησή του.

Αυτός ο άντρας είναι μόνιμα προσηλωμένος στον εαυτό του και στα συναισθήματά του. Δεν έχει καθόλου χρόνο ν’ ασχοληθεί με σένα και τα προβλήματά σου. Και, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν τον ενδιαφέρουν κιόλας!

Το παράσιτο

Ποια ζώδια έχουν καβούρια στις τσέπες τους; | Madata.GR

Αυτός ο τύπος στοχεύει σε γυναίκες οικονομικά ευκατάστατες, και τις απομυζά. Τα οικονομικά του είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία. Όμως αυτό δεν τον πειράζει, διότι έχει μια έμφυτη ικανότητα να μπαίνει στο πορτοφόλι σου, όπως και στο κρεβάτι σου.

Αν σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους, πρόσεξε πολύ. Αυτός ο τύπος θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρο! Στην αρχή θα πληρώνεις τις εξόδους σας. Κάθε φορά που θα του έρχεται ο λογαριασμός, θα βρίσκει μια δικαιολογία για να τον φορτώνει σε σένα.

Θα έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του στο σπίτι ή σε άλλο παντελόνι ή κάτι θα παθαίνει η κάρτα του, και δεν θα μπορεί να πληρώσει.

Και το χειρότερο είναι ότι του αρέσει να παραγγέλνει σαμπάνιες, ενώ ο προϋπολογισμός του δεν φτάνει ούτε για μπύρες!

Στο τέλος θα βρεθείς να του αγοράζεις αμάξι, ή να υπογράφεις για να πάρει κανένα δάνειο.

Ο παθολογικός ψεύτης

Άντρας ψεύτης - Πώς να τον αναγνωρίσεις - Δυναμική Γυναίκα

Η αλήθεια είναι ότι όλοι λέμε ψέματα κάποια στιγμή, αλλά υπάρχουν και όρια.

Ο τύπος αυτός σου δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει. Επινοεί ιστορίες που δεν είναι αληθινές. Σε κρατάει γενικά στο σκοτάδι για το ποιος είναι πραγματικά.

Όμως η εμπιστοσύνη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε υγιούς σχέσης. Και όταν ένας άντρας είναι επιρρεπής στο ψέμα, είναι φανερό ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς.

Θα τον αναγνωρίσεις εύκολα επειδή συχνά πέφτει σε αντιφάσεις, από τα τόσα πολλά ψέματα που λέει!

Ο εγωμανής

5 τύποι συντρόφων που δεν αξίζει να ανεχόμαστε - Εναλλακτική Δράση

Είναι λαμπρός, επιτυχημένος, με ακλόνητη πίστη στο δικό του αλάθητο, με ακραίο εγωκεντρισμό

Στη σπάνια περίπτωση που δεν έχει 100% δίκιο, μην του το επισημάνεις. Θα το πάρει πολύ στραβά. Μπορεί να θέλει δίπλα του μια επιτυχημένη γυναίκα, αλλά απεχθάνεται να είναι τόσο επιτυχημένη που να επισκιάζει τη δόξα του!

Είναι ικανός να υπονομεύσει την επιτυχία σου, για παράδειγμα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στους συνεργάτες σου, ή θα πετάξει κάποιο αθώο δήθεν σχόλιο είτε αστείο για σένα.

Και αν τύχει να παραπονεθείς για αυτό , που πολύ φυσιολογικό το βρίσκω να το κάνεις, θα σε κατηγορήσει ότι είσαι ” μη μου άπτου” και πολύ υπερβολική!

Ο αιώνιος εργένης

5 τύποι συντρόφων που δεν αξίζει να ανεχόμαστε - Εναλλακτική Δράση

Αυτός ο τύπος είναι καλοσυνάτος, έξυπνος, ελκυστικός, πνευματώδης, επιτυχημένος

Τα φιλιά του θα σε λιώσουν σαν παγωτό το κατακαλόκαιρο! Σου φαίνεται απίστευτο που καμμιά δεν έχει καταφέρει να τυλίξει ένα τέτοιο κελεπούρι ακόμα.

Και αν τυχόν έχεις επιφυλάξεις όταν τον πρωτογνωρίσεις , αν κάνει για σένα, είναι ο τύπος που έχει τον τρόπο με την επιμονή του και την γοητεία του , να σε ρίξει στα πατώματα για πάρτη του.

Όμως μόλις αρχίσεις να σκέφτεσαι αν θα βάλεις το επίθετό του στην ταυτότητά σου ή όχι, θα εξαφανιστεί γρηγορότερα κι από φόρμουλα ένα!

Ο μαμάκιας

Πώς θα καταλάβετε ότι ένας άντρας είναι «μαμάκιας» | zarpanews.gr

Αυτός ο τύπος κάνει μπάμ από χιλιόμετρα. Βρίσκεται υπό τον αυστηρό έλεγχο της μαμάς του, και κάνει πάντα ότι του πεί εκείνη.

Αν σκοπεύεις να τα φτιάξεις μαζί του, καλύτερα να συνεννοηθείς πρώτα μαζί της. Όμως ακόμη κι αν λάβεις την έγκρισή της, καλύτερα να μην ξεκινήσεις σχέση μαζί του!

Η γνώμη της μαμάς του θα έχει πάντα μεγαλύτερη βαρύτητα γι’ αυτόν, από τη δική σου γνώμη.

Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι πάντα θα σε συγκρίνει με τη μάνα του, ή θα προσπαθεί να βρεί εκείνη μέσα σε σένα.

Όμως εσύ δεν ψάχνεις να βρεις παιδί να υιοθετήσεις, άντρα ψάχνεις να βρεις!

Ο χειριστικός

Τα 4 ζώδια που είναι περισσότερο χειριστικά με τον σύντροφό τους σε μια  σχέση | BOVARY

Η σχέση με αυτό τον άντρα μοιάζει σαν να σε έχει πιάσει ο βόας και σε σφίγγει μέχρι να σκάσεις.

Στην αρχή η αγκαλιά του φαίνεται ασφαλής και ζεστή. Όμως πολύ σύντομα θα βρεθείς να πεθαίνεις από ασφυξία.

Αρχικά θα σε πηγαίνει στα εστιατόρια που θέλει αυτός, στις ταινίες που θέλει αυτός, με παρέες που θέλει αυτός.

Λίγο μετά, γιατί δεν θα αντέξει για πολύ θα αρχίσει να σου απαγορεύει τα πάντα, από τι εσώρουχα να φοράς, μέχρι τι θέλει να τρως και ποιοι θα είναι αυτοί που θα κάνεις παρέα.

Το πιο ενοχλητικό είναι μάλιστα όταν ο χειριστικός σύντροφος απαιτεί σχολαστικές λεπτομέρειες και περιγραφές για τη μέρα και τις πράξεις σου.

Αναγνώρισέ τον έγκαιρα και φύγε τρέχοντας, κι όχι με ελαφρά πηδηματάκια!

Ο τσιγκούνης

Ζώντας με τον Σκρουτζ | Vita.gr

 Αυτός ο τύπος είναι ο λάτρης των χρημάτων, είναι απόλυτα πρόθυμος να αφήσει το ραντεβού του να είναι το πρώτο άτομο που θα κοιτάξει τον λογαριασμό.

Είναι εξοργιστικό, αλλά αυτός ο τύπος συντρόφου συνεχώς βρίσκει δικαιολογίες για το γιατί δεν φέρνει μαζί τους χρήματα, ακόμα και αν έχει.

Ο «τσιγκούνης» είναι ίσως ο μόνος τύπος συντρόφου που μπορούμε να εντοπίσουμε ευκολότερα, επειδή δεν τους έχουμε παρατηρήσει ποτέ να βγάζουν το πορτοφόλι τους ή να ασχολούνται με τον λογαριασμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]