Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται το 2024

10 Σεπτεμβρίου 2023

Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται το 2024

Θα γίνει νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή. Ο επικείμενος γάμος στις αρχές του 2024.

Παντρεύονται η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης - Πότε θα γίνει ο  γάμος - Gkourou.com

Πληθαίνουν οι φήμες για τα σχέδια γάμου που κάνει το ζευγάρι, καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να βιώνει πολύ ρομαντικές στιγμές και να είναι πολύ ερωτευμένο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Σπυριδούλα Τριάντου στη Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, άτομα από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι  το λαμπερό ζευγάρι, μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια σχέσης σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα εκείνος που πρόκειται να είναι ο άνθρωπος που θα ενώσει για πάντα τις ζωές τους είναι ο Νίκος Κοκλώνης!

Να θυμίσουμε, ότι πριν από μερικούς μήνες, η Δέσποινα Βανδή σε τηλεοπτική της συνέντευξη, δεν είχε κρύψει την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του ηθοποιού ενώ μεταξύ άλλων τόνισε:

«Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί. Πάνω από όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός».

Και πράγματι, το ζευγάρι μοιράζεται μοναδικές στιγμές μαζί, γεμάτες έρωτα αλλά και πολλά και πλούσια συναισθήματα που ίσως τούς έκαναν να πάρουν την απόφαση να κάνουν και το τελευταίο βήμα στη σχέση τους, θέλοντας έτσι να επισφραγίσουν αυτή τη μεγάλη αγάπη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]