Έκλεισε η Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λάρισας

9 Σεπτεμβρίου 2023

Έκλεισε η Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λάρισας

«Κομμένη» στα δύο η χώρα αφού τα πλημμυρικά επεισόδια που παρατηρούνται στη Θεσσαλία και δη στη Λάρισα, ανάγκασαν τις Αρχές να διακόψουν, το βράδυ της Παρασκευής (08/09), την κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης σε συγκεκριμένα σημεία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των Αρχών, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από το 400ό χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας), έως το 471ο χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέχρι την εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Επίσης, διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, από τη χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως τη χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας και από τη χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως τη χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

Εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, καθώς και τα οχήματα οδικής βοήθειας και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου Ημαθίας (474 χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου και μέσω της Εγνατίας Οδού θα κατευθύνονται προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]