Από ταξιτζής ύπαρχος στο Blue Horizon – Αυτός έσπρωξε τον Αντώνη στο θάνατο

8 Σεπτεμβρίου 2023

Από ταξιτζής ύπαρχος στο Blue Horizon, αυτός έσπρωξε τον Αντώνη στο θάνατο

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου σε σελίδες των social media η φωτογραφία του ύπαρχου που έσπρωξε στο θάνατο τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη στο . Ο ίδιος φέρεται να εργαζόταν πιο παλιά ως ταξιτζής.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις πρόκειται για τον ύπαρχο Μιχάλη Μήλα που κατάγεται από την Άνδρο

Την Τετάρτη τούς απαγγέλθηκαν βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες. Εις βάρος του άνδρα του πληρώματος που έσπρωξε τον 36χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

ύπαρχος στο Blue Horizon

Εις βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Οι βαρύτατες αυτές κατηγορίες τιμωρούνται έως και με ισόβια κάθειρξη. Διατάχθηκε επίσης επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρχε λιμενικός στο σημείο και τι έκανε όταν το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε απόπλου, αφήνοντας αβοήθητο τον 36χρονο Αντώνη.

Από ταξιτζής ύπαρχος στο Blue Horizon: Αυτός είναι ο ύπαρχος που έσπρωξε  τον άτυχο 36χρονο Αντώνη

Οι τελευταίες κινήσεις του Αντώνη

Από ανάλυση καμερών και σε προγενέστερο χρόνο φαίνεται ότι ο 36χρονος Αντώνης, ο οποίος είχε εισιτήριο αεροπορικής θέσης, βγήκε πολλά λεπτά νωρίτερα από το πλοίο.

Ο Αντώνης Καργιώτης βγήκε στο λιμάνι, καθόταν σε μία δέστρα αριστερά από το Blue Horizon μετά σε μίαν άλλη δεξιά, και όταν είδε τον καβοδέτη να λύνει τα σχοινιά, άρχισε να τρέχει για να μπει στο πλοίο. Εκείνη την ώρα αρχίζουν να τον απωθούν και τα υπόλοιπα είναι γνωστά

Οι συλληφθέντες τηρούν σιγή ιχθύος και δεν έχουν κάνει σοφότερους τους αξιωματικούς του Λιμενικού και της Ασφάλειας, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ήδη, έχουν κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία θα αποφανθεί αν και ποιοι από τους τέσσερις θα προφυλακιστούν ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]