Ταινία θρίλερ η αποκάλυψη ότι 42χρονη δόθηκε για τροφή στα γουρούνια

8 Σεπτεμβρίου 2023

Ταινία θρίλερ θυμίζει η αποκάλυψη ότι 42χρονη δόθηκε για τροφή στα γουρούνια

Σήμερα αποκαλύφθηκε πως η επιχειρηματίας Μαρία Τσιντάμο από την Καλαβρία, που αγνοούνταν επί επτά χρόνια, δολοφονήθηκε από τον αρχιμαφιόζο Ασκόνε,ο οποίος στη συνέχεια έριξε το πτώμα του θύματός του σε ένα χοιροστάσιο της Καλαβρίας σαν τροφή για τα γουρούνια

Ένα ακόμη παράδειγμα των αποτρόπαιων μεθόδων που χρησιμοποιούν οι «νονοί» της ιταλικής μαφίας για περισσότερο πλούτο και επιρροή δημοσιοποιήθηκε σήμερα μετά τη σύλληψη του 57χρονου Σικελού μαφιόζου Σαλβατόρε Ασκόνε στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της ιταλικής αστυνομίας κατά της μεγαλύτερης ομάδας του οργανωμένου εγκλήματος στην Ιταλία, που είναι γνωστή ως Ντραγκέτα.

Συνελήφθησαν 81 άτομα μεταξύ των οποίων ο 57χρονοςΣικελός μαφιόζος Σαλβατόρε Ασκόνε ο οποίος κατηγορείται για φόνο σε συνεργασία με δύο άτομα, το ένα ανήλικο τότε.

Σήμερα, λοιπόν, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε πως η 42χρονη επιχειρηματίας Μαρία Τσιντάμο από την Καλαβρία, που αγνοούνταν επί επτά χρόνια, δολοφονήθηκε από τον αρχιμαφιόζο Ασκόνε, ο οποίος στη συνέχεια έριξε το πτώμα του θύματός του σε ένα χοιροστάσιο της Καλαβρίας σαν τροφή για τα γουρούνια !

Η Τσιντάμο είχε εξαφανιστεί στις 6 Μάη 2016 στην κοινότητα Λιμπάντι της επαρχίας Βίμπο Βαλέντια, λίγο καιρό αφότου αυτοκτόνησε ο πλούσιος σύζυγός της, το Μάιο του 2015.

Η Ντραγκέτα λοιπόν θέλησε να βάλει στο χέρι την περιουσία του ζεύγους και γι’ αυτό και δολοφόνησε άγρια την Τσιντάμο πετώντας το πτώμα της στα γουρούνια.

Η Ντράγκετα είναι η πιο ισχυρή και πλουσιότερη μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας επειδή ελέγχει σημαντικό μέρος των ευρωπαϊκών δικτύων λαθρεμπορίας κοκαΐνης.

Τα μέλη της συνηθίζουν να εξαφανίζουν τα πτώματα των θυμάτων τους πετώντας τα σαν τροφή σε χοίρους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]