Καταγγελία ψυχιάτρου – “Είχαμε ενημερώσει τα λιμεναρχεία να προσέχουν τον Αντώνη”

8 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκ προκαλεί η καταγγελία ψυχιάτρου, “Είχαμε ενημερώσει τα λιμεναρχεία να προσέχουν τον Αντώνη”

Σοβαρές οι αποκαλύψεις που έκανε ο ψυχίατρος Μανόλης Καναβάκης, ο οποίος μιλώντας στον 98.4, αποκάλυψε πως η κοινωνική υπηρεσία της Μονάδας, είχε από καιρό ενημερώσει τα λιμεναρχεία της Κρήτης, για τον Αντώνη Καργιώτη, προκειμένου να τον προσέχουν κάνοντας τους γνωστό για την αγάπη που είχε στο να ταξιδεύει  ακτοπλοϊκά, με σκοπό να τον προσέχουν τα πληρώματα των πλοίων της γραμμής για να μην του συμβεί κάποιο ατύχημα, ως άτομο με αναπηρίες.

Και αντί αυτού κάποιοι με ψυχολογία ανώτερου σε δυνατότητες, τελικά τον έπνιξαν με τις ενέργειες τους.

Σύμφωνα με τον κ. Καναβάκη, η κοινωνική λειτουργός είχε επικοινωνήσει με το λιμεναρχείο προκειμένου να προσέχουν τον Αντώνη Καργιώτη .

“Έχω την αίσθηση για το γεγονός που έγινε, επειδή δεν ήταν κυριλάτος και επώνυμος, αντιμετωπίστηκε με έναν τρόπο, δηλαδή επειδή φαίνεται διαφορετικός, του φερόμαστε και αντίστοιχα”.

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας για τα φαινόμενα παρακμής και εκβαρβαρισμού που επικρατούν πλέον και στη κοινωνία, σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις είπε, του Υπουργού Ναυτιλίας αντί να τον στείλουν σπίτι του, απλά ανασκευάζονται και το σήμα στη κοινωνία είναι ότι ευπρεπείς συμπεριφορές είναι ανεκτές μόνο για τους ίσους με εμάς ή τους ανώτερους,

όσοι σχηματικά εκλαμβάνονται κατώτεροι σε ικανότητες ή ρώμη από εμάς, απλά τους στέλνουμε στον Καιάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]