Κατέγραφαν με κρυφή κάμερα τους πελάτες σε παράνομο οίκο ανοχής

7 Σεπτεμβρίου 2023

Κατέγραφαν με κρυφή κάμερα τους πελάτες σε παράνομο οίκο ανοχής στην Θεσσαλονίκη

Μία ακόμη υπόθεση με κρυφές κάμερες σε παράνομο οίκο ανοχής έρχεται στη δημοσιότητα μετά από έλεγχο της Αστυνομίας στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι ο οίκος ανοχής, που λειτουργούσε με υπεύθυνο τον 62χρονο και με τη συνδρομή της 48χρονης, δεν έφερε νόμιμη άδεια λειτουργίας, ενώ σε αυτό εργαζόταν ως εκδιδόμενη 39χρονη αλλοδαπή, χωρίς το πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος. Συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας 62χρονος, μια 48χρονη και μια 25χρονη.

Μάλιστα, στην επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας και ήχου, ενώ σε ξεχωριστό δωμάτιο εντός του οίκου ανοχής βρισκόταν 25χρονη Ελληνίδα, η οποία από κοινού με τον 62χρονο, κατείχαν (1,8) γραμ. κοκαΐνης.

Θεσσαλονίκη: «Έφοδος» της ΕΛΑΣ παράνομο οίκο ανοχής - Κατέγραφαν με κρυφή  κάμερα τους πελάτες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εκτός από τη ναρκωτική ουσία, κατασχέθηκαν μία ρομποτική κάμερα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος, μία συσκευή καταγραφής εικόνας βίντεο, δύο σημειωματάρια και το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.215 ευρώ.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας συνέλαβαν, σε άλλη περίπτωση, δύο ανήλικους αλλοδαπούς (16 και 17 ετών) στις Συκιές Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι κατείχαν σακίδιο με 500 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]