Έξι άτομα αγνοούνται στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

7 Σεπτεμβρίου 2023

Έξι άτομα αγνοούνται στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας, ενώ είναι εγκλωβισμένα άλλα 20 άτομα

Ώρες αγωνίας στην Καρδίτσα, που έχει μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη, με έξι κατοίκους να αγνοούνται και 20 άτομα να παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αγία Τριάδα, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Κακοκαιρία Daniel: Έξι αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στην Αγία Τριάδα  Καρδίτσας - Newsbomb - Ειδησεις - News

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ακόμη 40 άτομα βρίσκονται σε σπίτια στα Μεγάλα Καλύβια ενώ 4 άτομα στα Καλογριανά.

Κακοκαιρία Daniel: Έξι άτομα αγνοούνται στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας |  workenter.gr

Πριν από λίγο ξεκίνησαν και οι πρώτες πτήσεις εναέριων μέσων. Ένα Super Puma και 4 Bell του Πυροσβεστικού Σώματος επιχειρούν στις περιοχές και ακολουθούν ένα Super Puma κι ένα Bell των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα χωριά Προάστιο, Αγία Τριάδα, Παλαμάς, Μεγάλα Καλύβια και Καλογριανά είναι αποκλεισμένα και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προσέγγισης και απεγκλωβισμού των κατοίκων.

Στην Αγία Τριάδα είναι εγκλωβισμένα 20 άτομα ενώ αγνοούνται 6 άτομα. Στα Μεγάλα Καλύβια βρίσκονται 40 άτομα σε σπίτια και στα Καλογριανά 4 άτομα επίσης σε σπίτια.

Στον Παλαμά δεν έχουμε κάποια αναφορά, πέρα από το γεγονός πως το νερό έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Επιχειρησιακά χρησιμοποιούνται σωσίβιες λέμβοι. Συνολικά έχουν γίνει 885 απεγκλωβισμοί και διασώσεις

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]