Βιβλική καταστροφή και στη Σκιάθο – Χωρίς ρεύμα και νερό το νησί

6 Σεπτεμβρίου 2023

Βιβλική καταστροφή και στη Σκιάθ, χωρίς ρεύμα και νερό το νησί

Δραματική είναι η κατάσταση από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και στις Σποράδες. Η Σκιάθος, έχει μείνει χωρίς νερό και ρεύμα, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο ξενοδόχος, Άρης Δερβένης.

Στη Σκιάθο έχουν σημειωθεί πλημμύρες σπιτιών και καταστημάτων, ενώ σοβαρές είναι οι ζημιές στις υποδομές. Υπενθυμίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας έχει κάνει αίτημα να κηρυχθεί ο δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στην περιοχή η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 109 κλήσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 20 αντλήσεις υδάτων και έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 20 άτομα.

Δραματική η κατάσταση στο λιμάνι της Σκιάθου

Σε βίντεο που αναρτούνται στα social media φαίνεται πως το λιμάνι έχει «πνιγεί» στα λασπόνερα, ενώ πλέον παρότι δεν υπάρχει έντονη βροχόπτωση, επικρατούν πολύ ισχυροί ανέμοι.

Ενώ, ο ίδιος σε σχόλιο του γράφει: «Οι δρόμοι είναι κλειστοί και το ρεύμα έχει διακοπεί στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Υπάρχουν τρόφιμα και νερό στο αεροδρόμιο. Ίσως φύγουν πτήσεις την Πέμπτη. Η βροχή σταμάτησε αλλά φυσάει θύελλα τώρα»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]