Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με σύριγγα

5 Σεπτεμβρίου 2023

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με σύριγγα, ο οποίος επιτέθηκε με σύριγγα σε 26χρονη

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε με σύριγγα σε 26χρονη στην περιοχή της Καισαριανής την περασμένη εβδομάδα

Το βίντεο από την επίθεση με σύριγγα αποτελεί στοιχείο «κλειδί» για τις αρχές καθώς καταγράφεται καρέ-καρέ το περιστατικό και φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του νεαρού δράστη. 

Αξιοποιώντας τα πλάνα, που τραβήχτηκαν από κάμερα ασφαλείας στο σημείο, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα, αλλά δεν τον έχει εντοπίσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega. Οι αρχές εικάζουν πως κρύβεται για να μπορέσει να αποφύγει τη σύλληψη.

Η επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της 29ης Αυγούστου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καισαριανή, την ώρα που η 26χρονη κινούνταν στον δρόμο, μαζί με άλλη μία γυναίκα.

Στο βίντεο, ο δράστης φαίνεται να της πλησιάζει από πίσω και – αφού πρώτα βεβαιώνεται πως δεν τον βλέπει κανείς – αδειάζει το περιεχόμενο της σύριγγας πάνω στην νεαρή. Στη συνέχεια φεύγει από το σημείο.

Καισαριανή: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης με σύριγγα

Η 26χρονη δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη εκείνη τη στιγμή, αλλά όταν πήγε σπίτι της και δύο μέρες αργότερα προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία. 

Πιστεύεται πως το υγρό που έριξε πάνω της είναι σπέρμα, αλλά αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ή όχι. 

Η 26χρονη έχει υποβληθεί, επίσης, σε εξετάσεις για να αποκλειστεί η πιθανότητα να έχει μολυνθεί από κάτι, αλλά όλα τα αποτελέσματα αναμένονται σε 25 μέρες. 

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]