Τραγωδία σε πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού – Έπεσε το αεροσκάφος, νεκρός ο πιλότος

4 Σεπτεμβρίου 2023

Τραγωδία σε πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού, έπεσε το αεροσκάφος, νεκρός ο πιλότος

Το ζευγάρι ήθελε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού στον… αέρα, όμως η πτήση του μικρού αεροσκάφους είχε τραγική κατάληξη.

Τραγωδία σε πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού στο Μεξικό – Έπεσε το αεροσκάφος, νεκρός ο πιλότος

Τραγική κατάληξη είχε ένα πάρτι αποκάλυψης για το φύλου του μωρού στη Σιναλόα του Μεξικού.

Το ζευγάρι επέλεξε αυτό τον τρόπο για να αποκαλύψει στους φίλους και στους συγγενείς, που παρευρέθηκαν στο πάρτι, το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Οι μελλοντικοί γονείς είχαν νοικιάσει ένα μικρό αεροσκάφος, το οποίο κατά τη πτήση του θα πετούσε ροζ ή μπλε πούδρα στον αέρα αναλόγως με το φύλο του μωρού.

Όμως η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι στέκεται μπροστά σε μία φωτεινή πινακίδα που γράφει «Oh Baby», αναμένοντας τη πτήση του αεροσκάφους, το οποίο στη συνέχεια θα κάνει ρίψη ροζ πούδρας, υπονοώντας ότι το παιδί που περιμένουν είναι κορίτσι.

Το πλήθος ξεσπά σε χειροκροτήματα τη στιγμή που κομφετί εκτοξεύονται και το ζευγάρι δίνει ένα φιλί στο στόμα.

Το αεροσκάφος τύπου Piper PA-25-235 Pawnee γεμίζει τον ουρανό του Σαν Πέδρο με ροζ καπνό, ενώ κομφετί φαίνεται να εκτοξεύονται.

Στη συνέχεια το αριστερό φτερό του αεροπλάνου φαίνεται να υποχωρεί, καθώς ο πιλότος – ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Luis Ángel N., 32 ετών – χάνει τον έλεγχο και πέφτει.

Ωστόσο, το αεροσκάφος χάνει τον έλεγχο της πορείας του. Αφού κάνει ένα απότομο ελιγμό προς τα πάνω, αρχίζει να περιστρέφεται στο πλάι, ενώ ένα από τα φτερά του υποχωρεί για να καταλήξει πίσω από κάτι φοίνικες.

Οι διασώστες εντόπισαν τον πιλότο πεσμένο στα συντρίμμια του μικρού αεροπλάνου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, οι αρχές βρήκαν τον πιλότο πεσμένο στα συντρίμμια του αεροπλάνου, όταν ένας καλεσμένος από το πάρτι κάλεσε βοήθεια.

Το τραγικό βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε τη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που γίνονται οι αποκαλύψεις φύλου από μέλλοντες γονείς.

«Αυτά τα πάρτι αποκάλυψης φύλου ξεφεύγουν από τον έλεγχο όταν άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας τους», κατήγγειλε ένας χρήστης του X.

«Ο τρόπος με τον οποίο η κάμερα γύρισε πίσω στο ζευγάρι χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για τον πιλότο είναι θλιβερός», έγραψε ένας σοκαρισμένος χρήστης.

«Για μια στιγμή πίστεψα πραγματικά ότι όλες οι φωνές ήταν επειδή είδαν το αεροπλάνο», σχολίασε ένας άλλος. «Αλλά όχι, φαίνεται και ακούγεται σαν να το πρόσεξε μόνο ο εικονολήπτης (τουλάχιστον αρχικά)».

Ο 32χρονος Luis Angel, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]