Fame Story: «Κλείδωσε» η επιτροπή, αναμένουμε το team των καθηγητών

3 Σεπτεμβρίου 2023

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «Fame Story» στο Star και από ότι μάθαμε, εκτός απροόπτου, κλείδωσε η επιτροπή που θα έχει και είμαστε στην αναμονή για το team των καθηγητών

Fame Story: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα - Οι κριτές και η Μαρία Σολωμού σε ρόλο έκπληξη

Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η πρεμιέρα του «Fame Story» στη συχνότητα του Star και η κριτική επιτροπή εκτός απρόοπτου κλείδωσε: Θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος επιστρέφει ως κριτής μετά από καιρό και αποτελεί ένα πολύ δυνατό πρόσωπο για το talent show,  o CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος που ήταν κριτής και στο House of Fame και η Ελένη Φουρέϊρα που στο ίδιο talent show, ήταν παρουσιάστρια, τώρα θα είναι κριτής, η οποία θα συνεργαστεί το Χειμώνα με τον Αντώνη Ρέμο στο «NOX» και ο τράπερ Light.

remos-foureira

Η τέταρτη καρέκλα δεν έχει κλειδώσει ακόμη, αφού στο τραπέζι των συνομιλιών υπάρχουν δύο ονόματα, του συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και του τράπερ Mente Fuerte.

Τρία ονόματα που είχαν ακουστεί έντονα δεν θα είναι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Άννα Βίσση προετοιμάζει στα τέλη Σεπτέμβρη τη μεγάλη συναυλία της στην Κύπρο για τα 50 χρόνια της καριέρας της, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει περιοδεία εκτός Ελλάδος και το ίδιο ισχύει και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που θα βρίσκεται τον Νοέμβριο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η περιοδεία του δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη στην Αμερική ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρνήθηκε και δεύτερη τηλεοπτική πρόταση, αυτή του ΑΝΤ1 για μια μουσική εκπομπή με οδοιπορικά ανά την Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον τώρα για τη Μουσική Ακαδημία στρέφεται στο team των καθηγητών.

Μαρία Σολωμού: Οι εκρηκτικές αποκαλύψεις της για την ερωτική της ζωή

Από ότι μαθαίνουμε έκλεισε ήδη ως δασκάλα η η Μαρία Σολωμού, θα έχει άμεση και καθημερινή επαφή με τους διαγωνιζόμενους, παραδίδοντάς τους μαθήματα υποκριτικής και παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία τους για τα live στα οποία θα υπάρχει κάθε φορά μια αποχώρηση, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Τζούλι Μασίνο. Η τελική ομάδα διδασκαλίας του «Fame Story» κλείνει τις επόμενες μέρες σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή των σπουδαστών. Η μέρα του Live δεν έχει ακόμη κλειδώσει.

Επικρατέστερη είναι η Παρασκευή χωρίς βέβαια να αποκλείονται τα βράδια του Σαββατοκύριακου. 

Η Μουσική Ακαδημία του STAR κατά πάσα πιθανότητα θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις της Barking Well Media στην Κάντζα. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]