Βίκυ Καγιά: Ο υπεύθυνος την έδιωχνε και εκείνη “αγρόν ηγόρασε”

3 Σεπτεμβρίου 2023

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε στο κόκκινο χαλί κάνοντας μία αποκαλυπτική εμφάνιση, ο υπεύθυνος την έδιωχνε από το σημείο και εκείνη “αγρόν ηγόρασε”

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, η Βίκυ Καγιά, βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που ξεκίνησε την Τετάρτη 30 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Καγιά:Η αντίδρασή της όταν ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το κόκκινο  χαλί του φεστιβάλ Βενετίας | Gossip-tv.gr

 Η παρουσιάστρια παρακολούθησε την Πέμπτη 31/8 την προβολή της ταινίας Ferrari, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, από αυτές που η ίδια αποκαλεί «συγκλό», η οποία, όμως παραλίγο να καταλήξει… επεισοδιακή.

Φεστιβάλ Βενετίας: Η σούπερ αποκαλυπτική Βίκυ Καγιά πόζαρε στο κόκκινο... |  People & Style Ειδήσεις

Την ώρα που το μοντέλο και παρουσιάστρια περπατούσε με χάρη και αέρα σούπερ μόντελ και φωτογραφιζόταν, ο υπεύθυνος έκρινε ότι η Βίκυ Καγιά είχε μείνει αρκετή ώρα στο κόκκινο χαλί και πλησίασε – με κάποια… φωνή και λίγο εκνευρισμό – για να την ενημερώσει να βιαστεί και να αποχωρήσει, ώστε να περάσουν οι επόμενοι προσκεκλημένοι.

Η Βίκυ Καγιά τον αγνόησε, δεν του έδωσε καμία σημασία, πόζαρε, τελείωσε τη φωτογράφιση με την ησυχία της και έφυγε κάνοντας πασαρέλα σα να μην υπήρχε κανείς στον δρόμο της.

Η αντίδρασή της Βίκυς Καγιά όταν ο υπεύθυνος της φώναζε να φύγει από το κόκκινο  χαλί του φεστιβάλ Βενετίας (Βίντεο) – »

Το στιγμιότυπο το δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram με τα σχόλια των followers της να την αποθεώνουν για τον «αέρα», με τον οποίο ξεπέρασε την έντονη παρατήρηση του υπεύθυνου του χώρου.

vickykaya

Πάντα χαρά να περπατάς στο κόκκινο χαλί Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υπέροχη ομάδα Armani Ευχαριστώ για τη φροντίδα της εμφάνισης μου!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]