“Αλμα” με το αυτοκίνητο ήθελε να κάνει από ταράτσα σε ταράτσα

2 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας επίδοξος Ρώσος κασκαντέρ ήθελε να κάνει άλμα από την ταράτσα μιας τετραώροφη πολυκατοικία σε ταράτσα της απέναντι πολυκατοικίας με το αυτοκίνητο, αλλά η προσπάθειά του στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, αφού ζει είναι πολύ τυχερός πάντως.

Όπως μπορούμε να δούμε στα βίντεο, είχαν στηθεί ράμπες στην ταράτσα της μιας πολυκατοικίας, προκειμένου να πάρει φόρα για να πηδήξει στην απέναντι ταράτσα.

Ατύχημα σοκ: Ρώσος πήγε να πηδήξει με το αυτοκίνητό του από μία οροφή στην  άλλη - ΕΙΚΟΝΕΣ

Αφού πήρε θέση μέσα στο λευκό Lada Niva του, έβαλε μπρος και επιχείρησε να ανέβει με μεγάλη ταχύτητα μια ράμπα και να πηδήξει στο διπλανό, χαμηλότερο κτίριο. Ωστόσο ο παράτολμος άνδρας δεν κατάφερε να επιταχύνει όσο έπρεπε και το αυτοκίνητο συγκρούστηκε στον απέναντι τοίχο και έπεσε στο κενό.

Η απόσταση που είχε στη διάθεσή του για να επιταχύνει ήταν πολύ μικρή, πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για Niva, το οποίο είναι πολύ αργό (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 17 δλ.).  Ούτε καν να σηκωθεί στον αέρα δεν κατάφερε, αφού με το που οι τροχοί του έφυγαν από τη ράμπα, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την οροφή του στο απέναντι κτήριο και κατόπιν ακολούθησε ελεύθερη πτώση προς το έδαφος.

Η «βουτιά» του αυτοκινήτου από ύψος 15 μέτρων διέλυσε το μπροστινό μέρος της οροφής και το παρμπρίζ, αλλά ευτυχώς ο 32χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός από το αυτοκίνητο, αν και υπέστη τραυματισμούς στα πόδια του.

Για καλή τύχη του οδηγού, το Niva προσγειώθηκε στο έδαφος με τους τροχούς και όχι με την οροφή, όπου σε αυτή την περίπτωση αν δεν σκοτώνονταν σίγουρα θα τραυματίζονταν σοβαρά. Τελικά κατάφερε και διέφυγε από το διαλυμένο Niva αμέσως μετά την πτώση και μετέπειτα πήγε σε νοσοκομείο γιατί τραυματίστηκε στα πόδια του.

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Ρώσος εμφανίζεται να βγαίνει από το σμπαραλιασμένο αμάξι μετά την πτώση του στο έδαφος, με τους ανακουφισμένους φίλους του να πανηγυρίζουν.

Ο Ρώσος, o οποίος πραγματοποιεί συχνά παράτολμα stunt,  ενημέρωσε τους followers του στα ρωσικά social media, πως θα έχει πρόβλημα με το περπάτημα για λίγο καιρό.

Πριν από δύο χρόνια, o influencer είχε υποστεί τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη προσπαθώντας να «πετάξει» με το όχημά του πάνω από ένα ποτάμι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]