Σε live εμφάνιση της η Βικτώρια Μπέκαμ απαγόρευσε να την κοιτάζουν κατάματα

1 Σεπτεμβρίου 2023

Η Βικτώρια Μπέκαμ σε live εμφάνιση της, απαγόρευσε σε μέλη συνεργείου να την κοιτάζουν κατάματα

Η Victoria Beckham δεν ήθελε να έχει οπτική επαφή με κανέναν όταν εμφανίστηκε στο Top Of The Pops, όπως ισχυρίστηκε η πρώην παρουσιάστρια Gail Porter.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης με τον Dane Bowers, όπου ερμήνευσαν το Out Of Your Mind στη διάρκεια ενός live show, η Μπέκαμ φέρεται να μην αλληλεπιδρούσε με κανέναν στο πλατό.

Πριν από την άφιξή τους κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους το 2000, τα μέλη του συνεργείου φέρεται να είχαν δεχθεί την προειδοποίηση από την ομάδα της Βeckham να μην κοιτάζουν τους διάσημους καλλιτέχνες.

Όπως σημείωσε η παρουσιάστρια Gail Porter: “Οι άνθρωποι της Victoria και του Dane είχαν απαγορεύσει σε οποιονδήποτε να έχει οπτική επαφή μαζί τους όσο ήταν εκεί, οπότε ήταν όλα εξαιρετικά αμήχανα. Και οι υπέροχοι Travis [το συγκρότημα], τους κοιτούσα και έκαναν αγενείς χειρονομίες.”

Τέλος πάντων, στέκομαι και λέω: Είναι η Gail Porter, είναι ακόμη Νο1, είναι ακόμη το Top Of The Pops, και επειδή οι κάμερες δεν μπορούν να τους δουν, παρακαλώ καλωσορίστε στη σκηνή τη Victoria Beckham και τον Dane Bowers, Out Of Your Mind.”

Μετά την εμφάνιση, η Victoria και ο Dane φαίνεται πως πάγωσαν στη σκηνή επειδή δεν ήταν σίγουροι αν οι κάμερες τους βιντεοσκοπούσαν.

Η Gail ισχυρίζεται ότι συνέχισαν να παραμένουν ακίνητοι μέχρι αυτή να αποχωρήσει από τη σκηνή.

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]