Ανοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου εν κινήσει και πετάχτηκε στο δρόμο

1 Σεπτεμβρίου 2023

Μια 25χρονη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου εν κινήσει και πετάχτηκε στο δρόμο

Μια 25χρονη στην Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης εντοπίστηκε τραυματισμένη στο ύψος των φαναριών της Νέας Αλικαρνασσού και πολύ γρήγορα τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου επιλήφθηκαν του περιστατικού.
Τις συνθήκες τραυματισμού μιας 25χρονης γυναίκας νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (31/8) στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, εξακρίβωσε έπειτα από έρευνα που έκανε το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

παραλιακη ηρακλείου

Όπως προέκυψε, η 25χρονη επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο μαζί με τέσσερα ακόμα άτομα, εκ των οποίων το ένα και συγκεκριμένα ο οδηγός ήταν ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, η 25χρονη η οποία βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου ενώ εκείνο ήταν εν κινήσει με συνέπεια να πεταχτεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε.

Αρνήθηκε το αλκοτέστ ο οδηγός του οχήματος και συνελήφθη
Οι Λιμενικοί προσπάθησαν να υποβάλλουν σε αλκοτέστ τον σύζυγο της 25χρονης και οδηγό του οχήματος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, δεν είχε καμία προθυμία να συνεργαστεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, να του βεβαιωθεί το ανώτατο ποσοστό κατανάλωσης αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε και στην σύλληψή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα



[There are no radio stations in the database]