Έκοψε το χέρι της γυναίκας του με μαχαίρι μπροστά στο 5χρονο παιδί της

1 Σεπτεμβρίου 2023

Ανατριχίλα προκαλούν τα βασανιστήρια που πέρασε μια 28χρονη γυναίκα όταν ο άντρας της, έκοψε το χέρι της μπροστά στο 5χρονο παιδί της

Ανατριχίλα και οργή προκαλούν τα βασανιστήρια μιας 28χρονης γυναίκας από την Ρωσία από τον σύζυγο της, με αποκορύφωμα τον ακρωτηριασμό του χεριού της με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του 5χρονου γιου της

Η 28χρονη Αναστάσια περιγράφει ότι ο σύζυγός της Βλαντισλάβ, την υπέβαλε επί τρεις εβδομάδες σε μεσαιωνικά βασανιστήρια, «αντιγράφοντας» μια διαβόητη υπόθεση κακοποίησης που είχε σοκάρει παλιότερα τη Ρωσία, αυτή της Margarita Grachyova, ο σύζυγος της οποίας της έχει κόψει το χέρι με τσεκούρι επειδή ζήλευε.

Ρωσία: Έκοψε το χέρι της γυναίκας του με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού της | tanea.gr

Σύμφωνα με την  Daily Mail αφότου τη χτύπησε άγρια και τη βίασε επανειλημμένα, της έκοψε το χέρι ενώ νωρίτερα την είχε εξαναγκάσει να ομολογήσει ότι ήταν πόρνη ενώ τη βιντεοσκοπούσε,

«Μου ξύρισε το κεφάλι και ενώ ήμουν γεμάτη μώλωπες και αίματα είπα στην κάμερα αυτά που ήθελε για να σταματήσει να με χτυπάει» συγκλονίζει η Αναστάσια.

Στη διάρκεια των τριών εφιαλτικών εβδομάδων της απαγωγής της, την έδεσε σε ένα κρεβάτι με χειροπέδες, την χτυπούσε επανειλημμένα, τη βίασε και την ανάγκασε να παίρνει φάρμακα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 28χρονη.

Στη συνέχεια της έδειξε το βίντεο της Margarita Grachyova και την απείλησε ότι θα πάθει τα ίδια. Η Αναστάσια έκρυψε το τσεκούρι του για να γλιτώσει. Ο Βλαντισλάβ όμως πήρε ένα μαχαίρι και της έκοψε το χέρι με αυτό.

«Ο γιος μου έβλεπε παιδικά στην τηλεόραση και προσπάθησα να κρύψω τον πόνο»

Η γυναίκα υφίστατο όλα αυτά τα βασανιστήρια μπροστά στα μάτια του παιδιού της. «Καθόταν και έβλεπε κινούμενα σχέδια και προσπαθούσα να μη δείξω τον πόνο μου» είπε στην Komsomolskaya Pravda, όπως αναμεταδίδει το βρετανικό μέσο.

Όμως ο μικρός είδε το χέρι της μαμάς του πεσμένο στο πάτωμα και ρώτησε τον πατέρα του γιατί το έκανε. Εκείνος είπε ότι «παίζουν και τώρα φτιάχνει το χέρι της». Έπειτα πήρε ένα κομμάτι ύφασμα και τύλιξε το χέρι της Αναστάσια για να σταματήσει την αιμορραγία και μετά ήθελε να το πετάξει για να μην το βρει η αστυνομία.

«Με απείλησε ότι θα φροντίσει να μην μπορεί να επανέλθει το χέρι μου» λέει η 28χρονη.

«Κάθε λεπτό που περνούσε γινόμουν όλο και χειρότερα. Υπήρχε αίματα παντού. Του ζήτησα να με αφήσει να περπατήσω και το χέρι μου άρχισε να καίει. Μπήκα στη μπανιέρα και του ζήτησα να χαλαρώσει το πανί και το αίμα άρχισε να τρέχει ποτάμι. Ίδρωσα, έτρεμα και έχασα τις αισθήσεις μου» περιγράφει και προκαλεί ανατριχίλα.

«Προσπάθησα να συνέλθω, μου έφερε λίγο νερό αλλά λύγισαν τα πόδια μου και κατέρρευσα ενώ το χέρι μου κρεμόταν και το αίμα συνέχισε να τρέχει».

Ο δράστης των βασανίστηριών της, κάλεσε ασθενοφόρο και μετά πήρε τον γιο τους και έφυγε.

Συνελήφθη την επόμενη μέρα και ερευνάται για βαριά σωματική βλάβη και βιασμό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]