Τρένο σκότωσε πέντε εργάτες εν ώρα εργασίας

31 Αυγούστου 2023

Φρικτό δυστύχημα στην Ιταλία, τρένο χτύπησε και σκότωσε πέντε εργάτες σιδηροδρόμων, εν ώρα εργασίας

Πέντε εργάτες σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν στη βόρεια Ιταλία όταν χτυπήθηκαν από τρένο ενώ εκτελούσαν εργασίες συντήρησης τη νύχτα, μετέδωσαν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πάολο Μποντόνι, δήμαρχος της πόλης Μπραντίτσο, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων AGI ότι ένας υπάλληλος έκτακτης ανάγκης του είχε περιγράψει μια «ανατριχιαστική σκηνή, με ανθρώπινα λείψανα σε απόσταση 300 μέτρων».

Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη γραμμή Βόλος-Λάρισα | Lykavitos.gr

«Είναι μια τεράστια τραγωδία», είπε, προσθέτοντας ότι διεξάγεται έρευνα.

Η αστυνομία είπε ότι το τρένο, το οποίο μετέφερε βαγόνια στη γραμμή Μιλάνο-Τορίνο και δεν ήταν σε εμπορική υπηρεσία, ταξίδευε με 160 χλμ/ώρα όταν χτύπησε τους εργαζόμενους, αντικαθιστώντας τμήματα της γραμμής κοντά στο Μπραντίτσο, στα περίχωρα του Τορίνο. ανέφεραν τα πρακτορεία ειδήσεων AGI και Ansa.

Δύο συνάδελφοι που εργάζονταν κοντά κατάφεραν να διαφύγουν, μεταξύ των οποίων και ο επιστάτης. Ο μηχανοδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, αλλά κατά τα άλλα δεν έπαθε τίποτα, ανέφερε η Ansa.

Η RFI, η εταιρεία που διαχειρίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ιταλίας, επιβεβαίωσε τους πέντε θανάτους σε δήλωσή του στα ειδησεογραφικά πρακτορεία και είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Εξέφρασε τη «βαθιά της θλίψη για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]