Την χτύπησε ο πατέρας της γιατί δεν καθάρισε το δωμάτιο

29 Αυγούστου 2023

Για ξυλοδαρμό κατήγγειλε μια 45χρονη γυναίκα, τον 77χρονο πατέρα της, καθώς την χτύπησε γιατί δεν καθάρισε το δωμάτιο της

Η 45χρονη γυναίκα ήρθε από τις ΗΠΑ να περάσει τις διακοπές της στο εξοχικό της Γατζέα στο νότιο Πήλιο. 

Η προσκόμιση αποδεικτικών στοιχείων σε πολιτικό δικαστήριο ως πράξη  επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (ΔΕΕ C-268/21 - υπόθεση Norra Stockholm  Bygg) | Νομικά Νέα | Lawspot

Την περασμένη εβδομάδα ένας καυγάς για ασήμαντη αφορμή, φέρεται να οδήγησε τον 77χρονο στο τμήμα και τη 45χρονη στο νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις.  Μαλώσανε γιατί η κόρη δεν καθάριζε το δωμάτιό της καταγγέλλοντας παράλληλα πως ο πατέρας της την έριξε κάτω και την κλωτσούσε.

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε ότι ήθελε να φύγει, αλλά δεν της έδινε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει, την κλωτσούσε, τη χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια της πέταξε τις τσάντες με τα πράγματά της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο σώμα. Η ίδια είπε ότι πήγε στο νοσοκομείο και έμεινε μερικές ώρες για να την εξετάσουν οι γιατροί.  Ο 77χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του δήλωσε ότι περίμενε την κόρη του να επιστρέψει από τις διακοπές, είχε μαγειρέψει, της έπλυνε τα σεντόνια και τις πετσέτες και της ζήτησε να συμμαζέψει το δωμάτιό της. Τότε η 45χρονη έβριζε, φώναζε, τον έσπρωχνε και τον κλωτσούσε, ζητώντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να φύγει από το σπίτι. Όπως είπε η γυναίκα είναι βίαιη στον χαρακτήρα και αλλοπρόσαλλη, κάτι για το οποίο τον ενημέρωσε εδώ και χρόνια και η πρώην σύζυγός του που ζει στην Αμερική.

Το πρόστιμο σε δικηγόρο για αστείο που είπε στο δικαστήριο κατά την  εκδίκαση υπόθεσης παραβίασε την ελευθερία της έκφρασης (ΕΔΔΑ)

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε την κόρη του και είπε ότι παραπάτησε, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο τοίχο. Επίσης, είπε ότι προ μερικών χρόνων ήρθε στην Ελλάδα και έμεινε έξι μήνες μαζί του, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, ενώ φεύγοντας της έδωσε 5.000 δολάρια για να καλύψει τα έξοδα επιστροφής της και τόνισε ότι την αγαπάει και ενδιαφέρεται γι’ αυτή.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι όταν η γυναίκα του ζήτησε να φύγει συμφώνησε και τις πέταξε στα πόδια τις τσάντες με τα πράγματά της για να το κάνει, ενώ ερωτηθείς σχετικά, κατέθεσε ότι δεν είναι σίγουρος αν η γυναίκα πάσχει από ψυχική διαταραχή.

Παρόλα αυτά δεν έπεισε το δικαστήριο και καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ η 45χρονη που δεν μιλά ελληνικά, μόλις η δικηγόρος της ανακοίνωσε την ποινή, ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγή: magnesianews.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]