Ο Μπάμπης Στόκας στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης

29 Αυγούστου 2023

Ο Μπάμπης Στόκας στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης, θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του

Ο Μπάμπης Στόκας, η φωνή των Πυξ Λαξ, της μεγαλύτερης ελληνικής μπάντας, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του, με την αισθαντική ερμηνεία του, θα μας ταξιδέψει μουσικά, σε μια μουσική διαδρομή με τραγούδια, από κομμάτια των ΠΥΞ ΛΑΞ, από την προσωπική του πορεία αλλά και με απρόσμενες διασκευές.

Ο Μπάμπης Στόκας, είναι από αυτούς τους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές που έχει την ικανότητα να κινείται με πρωτοφανή άνεση, από το λαικό στο έντεχνο και από τις ροκές στις μπαλάντες.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις ερμηνείες του, από τη μία μουσική όχθη στην άλλη, από τα λαϊκά κομμάτια «Τα πήρες όλα» και «Πάρε τα χνάρια», στα έντεχνα «Δεν λες κουβέντα» και «Όμορφη πόλη», από τα παραδοσιακά «Στο ‘πα και στο ξαναλέω» ή το «Έβαλε ο Θεός σημάδι» στις μεγάλες επιτυχίες «Ανόητες αγάπες», «Φωτιά», «Τι είναι αυτό που μας χωρίζει», «Πούλα με», «Λένε για μένα», «Γιατί», «Ο βασιλιάς» και φυσικά το αγαπημένο.. “Κι έμεινα εδώ “

Στις 30 Αυγούστου την Τετάρτη στις 21.00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο “Δημήτρης Κιντής” θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]