Κλαίρη Σαραντάκου: Πάλι στις καλένδες το έργο του ρέματος Κόρμπι – Ο Κωνσταντέλος και η απόφαση του Ελεγκτικού

29 Αυγούστου 2023

Σοβαρά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους δημότες της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης έθεσε σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, η υποψήφια δήμαρχος 3Β, Κλαίρη Σαραντάκου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, η κα Σαραντάκου χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τη δημοτική αρχή του Γρηγόρη Κωνσταντέλου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το υψηλό ποσοστό που είχε λάβει στις εκλογές του 2019 (72%), του έδινε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε πλήθος έργων προς όφελος των πολιτών, τα οποία όμως ο δήμαρχος αγνόησε.

Η κα Σαραντάκου αποκάλυψε ότι το έργο της διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι παραπέμπεται για μία ακόμη φορά στις καλένδες.

Μάλιστα επέρριψε ευθύνες στον κ. Κωνσταντέλο για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε την εξέλιξη του έργου στις 30 Ιουλίου (μαζί με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη) στη Βάρη, ισχυριζόμενος ότι σε 18 μήνες θα είναι έτοιμο.

Μόνο που, όπως συμπλήρωσε η κα Σαραντάκου, δύο ημέρες νωρίτερα, στις 28 Ιουλίου, είχε εκδοθεί απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου σύμφωνα με την οποία, «κωλύεται η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας», γεγονός που κατά την υποψήφια δήμαρχο σημαίνει νέα καθυστέρηση στο έργο.

«Δεν γνώριζε ο κ. Κωνσταντέλος την απόφαση της Ελεγκτικού Συνεδρίου η οποία είχε εκδοθεί δύο ημέρες πριν από την ενημέρωση στη Βάρη», διερωτήθηκε η κα Σαραντάκου.

Η υποψήφια δήμαρχος χαρακτήρισε «τερατούργημα» το έργο της μαρίνας της Βουλιαγμένης την ίδια ώρα που, όπως συμπλήρωσε, δεν υπάρχουν δημοτική βιβλιοθήκη, κλειστό κολυμβητήριο, πολιτιστικό κέντρο, αρχαιολογικό μουσείο, δηλαδή πράγματα που είχε υποσχεθεί ο κ. Κωνσταντέλος.

Παράλληλα, η κα Σαραντάκου αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση της συγκρότησης του ψηφοδελτίου της που απαρτίζεται από αυτόφωτες προσωπικότητες οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση, ούτε εμμέσως, με πρόσωπα και εργαζόμενους του δήμου.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη της Κλαίρης Σαραντάκου στον planetwebradio.gr:


[There are no radio stations in the database]