Αιματηρό επεισόδιο στο πανηγύρι στο Μενίδι, με δυο τραυματίες

29 Αυγούστου 2023

Αιματηρό εξελίχθηκε το πανηγύρι στο Μενίδι, όταν ο τραυματίας πήρε το όπλο από τον δράστη και τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο ο ένας σοβαρά

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, όταν ένας Αλβανός εμφανίστηκε στο πανηγύρι της Παναγίας Σουμελά περίπου στις 04:15 τα ξημερώματα την ώρα που οι εργαζόμενοι μαζεύανε τους πάγκους. Εκεί ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Αλβανού και δύο ανδρών. Στον καυγά επενέβη και ένας 35χρονος Έλληνας, εργαζόμενος σε παγωτατζίδικο ο οποίος ενεπλάκη στο καυγά, χτυπώντας τον Αλβανό στο πρόσωπο και κάπου εκεί έληξε το επεισόδιο..!

Ο Αλβανός προφανώς μην μπορώντας να ανεχθεί αυτό που του έκανε ο Έλληνας, εχθές τα ξημερώματα επέστρεψε στο πανηγύρι και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να βρίζει και να απειλεί, φώναξε τότε τον 35χρονο Έλληνα για να λύσουν την παρεξήγηση του περασμένου Σαββάτου και όταν ο 35χρονος τον πλησίασε έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι.

Ο Έλληνας έπεσε αιμόφυρτος κάτω και ο δράστης προσπαθώντας να ξεφύγει έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, του έπεσε το όπλο, το πήρε ο πεσμένος 35χρονος στα χέρια του και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες.

Και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο 35χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ ο άντρας αλβανικής καταγωγής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Αλβανός που είναι σοβαρά τραυματισμένος είναι γνώριμος των Αρχών για μία σειρά από βαριά αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται, καθώς όλα τα παραπάνω προκύπτουν από μαρτυρίες.

Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα εξακριβώνει όλα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]