Στιγμές πανικού σε αεροπλάνο που περνά μέσα από καταιγίδα(video)

28 Αυγούστου 2023

Στιγμές πανικού έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης από το Αλικάντε της Ισπανίας προς τη Μαγιόρκα, σε αεροπλάνο που περνά μέσα από καταιγίδα

Περιοχές της βορειοανατολικής Ισπανίας, καθώς και της Μαγιόρκα, χτυπήθηκαν από ανέμους ταχύτητας 75 μίλια/ώρα και καταρρακτώδεις βροχές το Σαββατοκύριακο.

Μια πτήση προς τη Μαγιόρκα παρουσίασε ακραίες αναταράξεις την Κυριακή καθώς πλησίαζε το ισπανικό νησί που χτυπιόταν από σφοδρή καταιγίδα, φαίνεται σε ένα βίντεο.

Μια πτήση προς τη Μαγιόρκα παρουσίασε ακραίες αναταράξεις την Κυριακή καθώς πλησίαζε το ισπανικό νησί καθώς χτυπήθηκε από σφοδρή καταιγίδα, δείχνει τρομακτικό βίντεο (στη φωτογραφία).  Μια γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να κολλάει στο κάθισμα μπροστά της καθώς το αεροπλάνο μπουφέται τριγύρω.  Άλλοι ακούγονται να ουρλιάζουν και να κλαίνε

Τις σκηνές πανικού και χάους κατέγραψε σε βίντεο η Ισπανίδα ακροβάτης Estela Orts, που επέβαινε στο αεροπλάνο.

Οι ισχυρές αναταράξεις έκαναν το αεροσκάφος να τραντάζεται τόσο πολύ και να χάνει ύψος, ενώ οι επιβάτες σε σοκ ούρλιαζαν, έκλαιγαν και έκαναν ακόμα και εμετό.

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Orts έγραψε:

Είπε ότι η πτήση καθυστέρησε λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά τελικά αναχώρησε. 

Όταν απογειώθηκαν, έγραψε, ότι η απογείωση ήταν «περίεργη» αλλά φυσιολογική.

«Είχα ήδη γράψει στην οικογένειά μου (που ήταν λίγο φοβισμένοι), επειδή είχαν δει την καταιγίδα στις ειδήσεις», όταν τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Το αεροπλάνο άρχισε να πέφτει. Οι άνθρωποι και τα παιδιά ουρλιάζουν, είχα φοβηθεί δεν μπορούσα να μην κλάψω. Δεν ξέρω πόσο κράτησε αυτή η στιγμή, αλλά ένιωσα αιώνια ».

«Μέχρι ο πιλότος να καταφέρει να σταθεροποιήσει το αεροπλάνο, ήταν σαν τρενάκι του λούνα παρκ.»

«Τώρα είμαι πιο ήρεμη… ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΞΑΝΑ. Ελπίζω ο πιλότος του αεροπλάνου να διαβάσει αυτό: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σας ευχαριστώ για αυτό που κάνατε σήμερα, δεν χρειάστηκε να μας ζητήσετε συγγνώμη, τα λεπτά έμοιαζαν για αιώνες , αλλά στο τέλος ήταν απλώς ένας τρόμος. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου πέρασε από το μυαλό να σκεφτώ ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ», έγραψε. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]