Οικονομόπουλος: Εκνευρίστηκε με θαμώνα που του πέταξε πανέρι στο πρόσωπο 

28 Αυγούστου 2023

Θαμώνας πέταξε πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος εκνευρίστηκε και του έκανε παρατήρηση

Νίκος Οικονομόπουλος - Newsbeast

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δέχτηκε ένα πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να του κάνει παρατήρηση, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.

@j.laukiwth

Ήσυχα με τα λουλούδια στον Νικόλα παιδιά 💁🏼‍♀️🌸 @Nikos Oikonomopoulos Official #foryoupage#nikosoikonomopoulos#oikonomopoulos#fantasia#fyp#apoerota#mpesfy#foryou#fypシ @Oikonomopoulos_official_club

♬ πρωτότυπος ήχος – Ιωάννα Λαυκιώτη

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη σε beach bar όπου πραγματοποιούσε εμφάνιση ο 

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τον δημοφική τραγουδιστή να δέχεται ένα πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο πράγμα το οποίο τον δυσαρέστησε και αντέδρασε.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής και ερμήνευε το τραγούδι του με τίτλο «Μελαγχολία μου», ένα φαν πέταξε ένα πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπό του, με τον ίδιο να μην διστάζει να κρύψει τον εκνευρισμό του.

@vaggelis_iosifidis

Αντίδραση Οικονομόπουλου όταν του πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο #oikonomopoulos #almyrabeach #foryourpage #fyp #mpesfypgamw #fypシ #nikosoikonomopoulos

♬ πρωτότυπος ήχος – Βαγγελης Ιωσηφιδης

«Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο άτομο που του πέταξε το πανέρι.

Θαυμαστές του Νίκου Οικονομόπουλου που είχαν πάει στην εν λόγω εμφάνιση, σχολίασαν στο βίντεο ότι ο συγκεκριμένος θαμώνας πετούσε στοχευμένα στο πρόσωπο του τραγουδιστή τα πανέρια με τα λουλούδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]